fredag 26 augusti 2011

Resfeber

Ohhhh nu har jag packat ner det sista. Bara tandborsten och tandkrämen, mobilladdaren och kamerans batteri som fattas, det packar jag ner imorgon innan vi åker.
Anna kommer förbi här kl 7 och sen åker vi mot Kallax!
Åh så spännande!
Hoppas bara att flygresan går bra, trots sjukdom... Är inte kul att flyga när man är förkyld. Särskilt om det sätter sig kring öronen, där jag faktiskt har lite småkänningar... inte kul. Men det är bara att stå ut. Har med mig massa nässpray, tuggummin och Alvedon. Tror jag ska ta två Alvedon innan vi lyfter, i förebyggande syfte. Sen har jag också massa halstabletter och annat göttans så det ska nog gå bra känns det som!
Om allt går enligt plan är vi framme i Platanias kring 16 imorgon. Så då är det nog lugna puckar tror jag, käka ute kanske och bara ta det lugnt. Sen är det sol, bad och bus som gäller resten av veckan! Fy så underbart skönt det ska bli. Helt fantastiskt. Har längtat mig grön efter en utlandsresa och nu är det äntligen dags.

Ha en skön vecka här hemma i Sverige, för vi ska ha det alldeles fantastiskt underbart i Grekland!

Ajöken möken

Nu är det nära!

Åkte hem kring lunch igår, var alldeles för hängig för att orka sitta kvar. Åkte förbi och handlade massa nyttigheter på Apoteket och lite nötter o sånt på Coop. Låg hemma på soffan hela dagen och kvällen sen. Såg the Sopranos. Åt. Myste.
Är hemma idag också så jag hinner tillfriskna lite tills imorgon iaf. Känns alltid som värst på morgonen, men jag tror att det vore dumt att börja åka iväg till jobbet nu. Särskilt i regnet. Så det ä nog lika bra att vara hemma idag. Göra mitt yttersta för att bli bättre. Dvs, göra just ingenting. Fortsätta se the Sopranos och dricka massa vatten. Köpte glass igår också som jag tänkte trycka i mig.

Börjar få lite resfeber nu, iiiih! Ska bli så skönt att komma iväg, saknad kommer såklart prägla en del av resan. Men så är det. Kommer bli så fantastiskt skönt. Vi planerar en lugn resa med allt vad det innebär. Sol, bad, goda drinkar och god mat. Kan knappt vänta!

Nu ska jag hämta lite glass som jag tänkte äta till lunch, sen bara fortsätta med att göra ingenting!
Ajöken möken



torsdag 25 augusti 2011

Nej nej nej nej nej

Kände igår när jag vaknade att jag hade lite ont i halsen, eller inte ont men att jag var helt svullen. Försökte ignorera det hela dagen, men där kring lunch så insåg jag ändå att jag nog var på väg att bli sjuk.
Mådde ändå hyffsat bra, bara det att jag var täppt i näsan och den där jävla fotbollen i halsen.
Sen cyklade jag till Fagge, mådde lite bättre ändå. Var som sagt inte hängig eller nånting sånt, var bara krupp i halsen och täppt i näsan (fast ändå inte i näsan heller, så nässpray hjälper inte nåt!)....
Idag är det nästan ännu värre, fast det är det väl alltid på morgonen. Är pigg idag också, lite småseg bara (förmodligen bara trött) men halsen och näsan är fan pain.... Har tagit Ipren i förebyggande syfte och dricker massa vatten och te. Knarkar Fisherman och bara försöker tänka positivt.
Fan vilken dålig timing....

Ska hämta mitt pass idag, får skjuts av en snäll kollega! Så himla gulligt. Sa att jag skulle cykla dit på lunchen och då sa hon "men givetvis kan jag skjutsa dig så fort dom öppnar så kan du sova på lunchen sen!". Så snäll!

ÅH i övermorgon åker vi! :D SJUKT.

Nae, nu ska jag göra någon nytta här tror jag.

Ajöken möken

onsdag 24 augusti 2011

Halva veckan har gått!

Tjihoo! Nu har halva veckan gått och snaaart är det dags! Börjar få lite resfeber. Spännande, läskigt, roligt, underbart och helt jävla fantastiskt!! WAH.

Fick ett SMS från Polisen också att mitt pass har kommit, så det löste ju sig. Helt underbart. Ska åka förbi där på lunchen imorgon och hämta det så har jag gjort det.
Ikväll tänkte jag cykla till Fagge och hämta en trunk jag kan använda. Orkar inte köpa en resväska, får fungera med en träningsbag helt enkelt. Har ju gått förr så det borde väl fungera nu också kan jag tycka! Det är rätt smidigt ändå.

Mnja, annars rullar det på rätt bra här. Var på lunch med Zara på thai. Magen bubblar på som vanligt, haha. Huvva att jag alltid envisas med att äta där. Men det är ju så gott! Sen hade dom dessutom vårrullar som jag saknat mig grön efter. Var nära på att gå till Korren igår o kolla om dom hade frusna... haha.

Efter lunchen var det bara att tagga till, trots matkoma deluxe och jag fick återigen en liten bajsmacka, men det slutade med beröm av en AJB:are, kändes roligt! Alltid kul att få beröm. Särskilt över telefon. Det kan ha gjort min dag! :))) Fler borde bli bra på att berömma andra för det jobb dom gör. Det är verkligen guld värt.
Tänk, igår var jag FM's skurmaskinsexpert, idag har jag både varit "väldigt effektiv och tillmötesgående" och gjorde "ett riktigt bra jobb som ledde detta framåt". :D Självförtroende= 100 just nu! :D Woho

Aeh, nu ska jag fortsätta här. Tänkte sitta en halvtimma till. Sen åka till Fagge direkt, sen slänga mig på soffan hemma och titta på Heja Björn! Så längesen. Det är ju så jävla braaa!! Heheehe.

Ajöken möken!

Ytterst märkligt

Åhhhh vad skönt med onsdag idag! Fy fasen alltså. Då är det ju snart dags!! :)
Vaknade KLARVAKEN 6:37, klev upp fort som fasen innan jag hann somna om och bli seg. Sminkade o fixade mig och var här på jobbet kl 7:00! YES! Första gången på hur länge som helst, haha. Brukar alltid annars snooza till kl 7:10 ungefär.
Fast iofs, ska på långlunch med Zara idag så då kommer jag ändå få sitta till 16... Njae, tar fys. Då går jag 15:30. Bra!

Var inte så jävla fruktansvärt att tvätta igår heller kan jag ta och meddela ifall jag kommer undra över det i framtiden. Gick ändå ganska fort, även om jag bara hade 60-gradare. Då tar det 51 minuter för varje maskin, vid 40-grader är det ungefär 40 kanske? Så det var ju inte så jävla dåligt. (Ja, alltså, ifall jag skulle undra över det...)
Hann med en promenad med Martin emellan maskinerna så det var bra. Riktigt najs.
Så underbart nu på kvällarna! Jag älskar sensommaren/hösten. Jag gör verkligen det! Helt underbart.
Särskilt när det börjar bli mörkt redan vid 20! Då är det underbart att promenera. Givetvis tänker jag ALLTID på Petter när det blir höst. Vi träffades ju då, eller ptja, kring den här tiden ganska exakt. Vi promenerade, var ute hela nätterna med Majdo! Så fort det blir höst så tänker jag på det. Det är nästan som att jag får den där nykära känslan i kroppen när det är höst just bara därför. Spelar ingen roll om det finns någon där eller ej. Blir ändå så där glad, sprallig och full av energi.... och på våren blir jag deprimerad. Haha. Jag är kanske lite tvärtemot alla andra...
Nåväl. Ja ja. Så är det.

(AHHHH nu skräms dom & skriker dom här.... JAG höll på att kakka ner mig....)

Aeh, nu ska skurmaskinsexperten sätta igång, hehrehhreheheh...

Ajöken möken


tisdag 23 augusti 2011

Livet är en fest

Har som sagt tvättstuga idag och det är bara en maskin som fungerar... Har rätt mycket som ska tvättas också så det SÖG fan getpung. Kommer behöva vara låst hela jävla satans kvällen!!! GAH. Tur att det var den snabba maskinen som fungerade iaf, annars hade jag fan DÖTT. Jepp. Så allvarligt är det. Baskemig.

Var förbi och hämtade mitt paket från H&M, massa fint! Jag har bra smak ;) Dock var stans ALLA jävla pensionärer där och skulle hämta sina bingobrickor eller Keno-rader eller vad fan dom nu gör där...
Sen älga förbi Kicks o köpa schampo, balsam o mascara. Jepp. Ni antecknar va? Kan komma på Jeopardy.

Aeh fy fan vad uttråkad jag är. Bara för att jag vet att jag har en låååång kväll framför mig... kuuuuk.





Mmmmhh

Åh, snart dags för hemgång. Eftermiddagen gick ändå riktigt fort! Tog en powernap kring lunch och käkade bara en apelsin framför datorn sen. Inte så bra, jag vet, men ville verkligen inte cykla iväg i regnet. Så var skönt att få sova lite då det onekligen blev lite si och så med den i natt.
Tydligen är jag skurmaskinsexperten i Sverige så det ringde en snubbe från Halmstad (!) och ville ha lite tips & råd. Skojj! Så tjoff gick tiden och sen var det fika. Älskar det!

Nu är det bara tio minuter kvar tills jag checkar ut för idag och beger mig iväg på en promenad innan tvätten kl 17.
Sen ska jag nog börja göra en liten packningslista! Spännande. Skoj att få packa sommarkläder, woho! Känns ju lite som att sommaren är över här, men då åker man till värmen ;) WIIH.
Justfan, måste ju hämta mitt paket från H&M också, det gör jag nog direkt efter jobbet... så har jag gjort bort det. Hoppas allt passar. Minns inte ens vad jag beställt. Nån klänning tror jag? En baseballjacka tro jag också att jag beställde. Det blir spännande, som julafton :)

Nae, nu checkar jag ut. Somnar snart.

Ajöken möken

Tur att McDicken förser mig med listor när arbetslistan sinar

Kan du röra på öronen? Det kan jag faktiskt!
Kan du slicka dig på näsan? Nee, kunde det förut men nu har min tunga krympt?
Kan du kolla i kors med ögonen? Bara med ena ögat, haha.
Kan dina föräldrar lita på dig? Givetvis.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Mnjo, när jag sover? Haha.
Kan du vara på fest utan att dricka? Kan kan jag väl, men frågan är hur kul det blir? Dock, innan jag började dricka själv, så var jag ofta på fest nykter och det gick ju bra.
Kan dina vänner lita på dig? Givetvis.
Kan du tänka dig att pierca naveln? Nej för fan. Ingen rör min navel.
Kan du suga? Hahahaha
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja det är väl klart?
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja, gud ja.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Jaaa
Har du ett syskon? Två bröder, David o Hannes.
Har du varit full den här månaden? Jarå
Har du någonsin haft sex med någon? Nä????? ....
Har dina föräldrar ljugit för dig? Säkert när jag var liten, nån vit lögn så där. Men klandrar dom inte för det.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nae, gjorde det imorse.
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja.
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Ja..
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Naaeeeeaaa...
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Ptja. Ja. Mer undrat vad som är så fascinerande.
Har du blivit påkommen när du har haft sex? Ne, thank GOD.
Har du haft sex med mer än tre personer? Ja, fast inte på samma gång såklart. <- agree ;) haha
Vem är din bäste vän? Hmm.. har mina guldkorn.
Vem älskar du? Familjen, vännerna..
Vem hade du senast sex med? En väldigt snygg man.
Vem vill du bli full med? Mina finaste och bästaste vänner.
Vem är den bästa artisten? Bob Dylan & Timbuktu... MED FLERA.
Vem pratade du senast i telefon med? En leverantör.
Vem har du en liten crush i? Timbuktu, alltid Timbuktu.
Vem är snyggast i världen? ...hmmm.... Megan Fox var jävligt snygg innan hon blev size 0 och opererade sönder ansiktet... men kanske... jag vet inte. Svårt.
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? ..hmmm mamma o pappa tror jag.
Vem är snällast i världen? Ingen aning, haha. Mamma?
Vem såg du full senast? Tjejerna i fredags.
Vem vet allt om dig? Elin är nog den som vet mest om mig och känner mig bäst. Eller Anna.
Vem kysste du senast? Hmm ;)
Vem kramade du senast? Samma som jag kysste senast.
Vem kan berätta allt för dig? Den som känner sig manad.
Vad blir ditt namn baklänges? oniL. ;D
Har du gjort en snöängel i år? Jag tror baskemig att jag har det!
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? Var väl när jag föddes, har inte varit inlagd annars.
Har en dröm gått i uppfyllelse? Ja, min anställning om man kan kalla det dröm. Snarare mål kanske. Sen massa små personliga drömmar. Bl.a fallskärmshoppningen!
Första sporten du gick på? Innebandy har jag för mig. Eller friidrott.
Minimorötter eller pommes frites? Pommes!
Vad längtar du mest till just nu? Löööööördag :)
Hur gammal har du tänkt bli? Ingen aning. Så länge jag är frisk, vill inte lbi ett kolli.
Har du haft vattkoppor? Ja fy fan, var typ 12-13 o det vidrigaste nånsin.
Vad drömde du inatt? Översvämningar....
Vilken tv-serie är bäst? Paradise Hotel DK ;)
Vad åt du senast? Ett äpple.
Höga eller låga strumpor? Höga, dom låga korvar sig bara för mig. Mina fötter är konstiga..
Vad är du mest rädd för i hela världen? Döden.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Alltid.
Vad har du för färg på ditt påslakan? Beiga/svarta/blommiga typ.
Bikini eller baddräkt? Bikini.
Är du mörkrädd? Jaaaaaaa
Tänt eller släckt när du ska sova? Becksvart (ironiskt nog)
Godaste drickan till frukosten? Kaffe, alltid kaffe.
Har du gråtit i skolan nån gång? Jao.
Hur tar du dig till jobbet? Cyklar.
Har du någonsin sminkat dig som punkare? Nae.
Sjunger du på toa? Jo när jag duschar ;)
Vilken färg har din jacka? Svart.
Använder du långkallingar? Som mjukisbyxor.
Är du höjdrädd? Ja....
Vilket land vill du åka till? Oh så många, men vi börjar väl med Grekland ;)
Vad var det senaste som fick dig att skratta? När jag nyste, haha.
Vad ska du göra NU? Gå upp o powernapa.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Jaaaaaa :))
Har du sett din bästa vän gråta? Ja.
Vilka vitaminer åt du när du va liten? C-vitaminer, AD-droppar när jag var riktigt liten.
Har du fått någon komplimang idag? Nej, :(
Har du varit med i en rättegång? Nej.
Är du polare med grannarna? Mnjao det är jag nog, surrar iaf :D
Vilka språk talar din mamma? Svenska, engelska, grekiska, lite finska, lite tyska.
Vilka länder har du bott i? Sverige.
Hur bra är din syn? Ganska, men har glajjor för jag har lite brytningsfel.
Har du varit utomlands? Ja
Vilken tid gick du upp i morse? 07:10
Vad ska du göra i helgen? GREEEEEKLAND
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? ....oj det säger jag inte ;)
När va du riktigt sjuk senast? I våras.
Vad finns i din bakficka? Int nå!
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov, myste.
Vad är det första du gör på morgonen? Tänker "Jävla skit"
Vad ska du göra efter det här? Tvätta, yehey.

Puss Elin, sommar 2011

Har du druckit tills du spytt? Jag kan inte spy på fyllan, men jag har velat många gånger. Haha.
Sårat någon? Jag tror det. Kan ha sagt något som var menat som ärligt, men som i slutändan kanske var elakt.
Förlorat en vän? Hrm. Nae. Thank God!
Träffat nya människor? Ja! Fantastiska människor.
Kysst en främling? Hehe ja..
Tagit droger? Absolut inte.
Haft en sommarflört? Aaa
Gråtit? Jaa, är ju så blödig så jag gör det hela tiden.
Skrattat tills du kissat på dig? Haha nae, men så tårarna sprutar.
Tältat? Tyvärr! Lovade lillebror att vi skulle tälta, men har dessvärre inte blivit av.
Varit vaken en hel natt? Ne, jag är alldeles för trött för det.
Solat? Jaa!
Badat? Ja! Bästa var med Linnea på Storsand. Minus brännskadan. <-Naw, McDicken! Men ja, det var fan bäst.
Haft ett förhållande? Nee
Gjort dig riktigt illa? Hmm... nej. Tack för det.
Gjort några nya percingar/tatueringar? Tatuerat mig har jag ju, men inte nu under sommaren. Ingen piercing, nej.
Läst en bok? Många! Hundraåringen var fan bäst. Annars har jag påbörjat ca 12-13 men inte avslutat en enda. Hundraåringen är den enda jag lyckats avsluta. ADHD? Japp.
Skickat fel sms med flit? Haha, ne det tror jag inte. Inte med flit.
Suttit vid datan en hel natt? Nae, tror fan inte det.
Näckat? Hehehe ja, fast inte på allmän plats.
Solat naken? Neee alldeles för generad!
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Jaa.
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej. Det är inte okej.
Varit i slagsmål? Neej, haha.
Pussat någon utav samma kön? Ja.
Sjungit högt på ett berg? Jaa, haha. Uppe i skogen så sent som igår ;)
Kysst någon i regnet? Ja.
Kysst någon i skogen? Majdo!
Kysst någon du inte borde? NAE. Eller... jo :(
Tappat rösten? Njae,
Varit på festival? LuleåKalaset, haha och allas vår Boden Alive såklart. Hehehe
Brännt dig? Njo, tydligen, eftersom jag flagnade där ett tag som en idiot.
Varit utomlands? Nope, på LÖÖÖÖRDAG!
Gjort ett bra köp? Jajjemen.
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Mnjaeeooo, jag o Patric har börjar umgås lite mer. Visserligen fest, men det är väl skojj :)
Haft skadeglädje? Nae, lite så där försiktigt kanske. Är så jävla rädd för karman....
Sovit under bar himmel? Tyvärr inte.
Vad kommer du sakna mest? Vara ute en hel natt, sola, bada, grilla... men det kommer en till sommar så det är bara vara tålmodig!
Hur länge har du haft semester? Sista veckan i juni och sista veckan i juli.
Hur många nyktra dagar har det blivit? Haha,fler än förra sommaren iaf eftersom jag har jobbat på vardagarna.
Kan du tända en grill? Kan kan jag väl, men jag är lite rädd för eld. Rätt mycket faktiskt. Särskilt om det är tändvätska inblandat, vilket det oftast är när man grillar kanske...
Vilka solglasögon har du kört? RayBan, alltid RayBan.
Vad har varit sommarens soundtrack? Hmm... fan vad svårt. Men jag tror nog att Coconut Tree kommer vara en sån där låt som jag förknippar med sommar 2011.
Sommarens outfit? Klänning & ballerina.
Sommarens drink? Öl. Druckit rekordmycket öl.
Sommarens maträtt? Grillat, helt klart.

Tisdag

Glömde helt bort att blogga igår, eller ptja. Ska jag vara ärlig så hann jag inte.. Som vanligt är det bara för min egen skull jag bloggar, som jag tjatat om så många gånger förut.
Hrm. Ja. Igår hetsade jag till Polisen och fixade nytt pass. Nu är det bara hålla tummarna att det hinner bli klart i tid.
Sen tillbaka till jobbet, göra undan lite surdegar, cykla hem på lunch, tillbaka och fortsätta med surdegarna... Sen fika... mer surdegar... sen hem. Phuuuu.. dagen gick så sjukt snabbt.. Men så är det ju när man har mycket att göra. Så jävla skönt att det börjar komma igång igen.Så fruktansvärt tråkigt när det inte finns något alls att göra, som nu i somras. Surfrekord deluxe.

Min Sluta röka-bok hade kommit också så jag sträckläste några kapitel i den. Förvånansvärt lättläst, trodde det skulle vara sida upp och sida ner med text. Men nu när jag tänker efter så är det kanske inte så jäkla lätt att skriva en hel sluta-röka-bok som en vanlig roman. Hur mycket finns det att säga liksom?
Jag kan varken säga bu eller bä om boken eftersom jag har klarat mig drygt en vecka själv utan den, men det var en hel del bra grejer i den helt klart. Återstår att se om den hjälper mig även om två veckor när jag kan tänka mig att suget kommer på riktigt..... Hmm..

När jag kände att jag läst tillräckligt så cyklade jag till Fagge och for upp i skogen med Majdo. Sprang en bit, så jäkla skönt. Dock inte i uppförsbackarna... har en bit kvar känner jag. Men sprang så mycket jag orkade och mer kan jag inte göra, vill inte ta ut mig fullständigt. Nu är jag ute efter ett hållbart resultat! Så det blir nog bra det här ska ni se. BARA JAG INTE RÖKER så är allt annat en bonus, eller hur?

Sen låg jag (...) bara hemma på soffan hela kvällen. Så jävla myyyyyyyys. Somnade alldeles för sent och vaknade med en härlig känsla i kroppen, mmh :)

Den sitter baskemig kvar fortfarande, hoppas den stannar... länge!

Nu ska jag ta tag i inkorgen, var en hel hög med kundvagnar. Yes!

Ajöken möken

söndag 21 augusti 2011

GWAH

Fan vad damp jag har haft idag. Städade ju hela lägenheten, sen åkte jag till Fagge o gick med Majdo i skogen en timma. Sen käka lite lunch/middag. Sen en timmas promenad med Elin. Middag. Sen läste jag Aftonbladet och sen hade jag damp igen. Hjälpte mamma att måla lite, cyklade hem, duschade o nu sitter jag här o är helt hyperaktiv.... Vad är det för fel? Eller är allt som det ska?? Fattar ingenting.

Har uppkommit ett jävla problem... mitt pass. Fokuserade så mycket på att det skulle vara giltigt tidsmässigt att jag helt glömde bort att jag bytt efternamn sen jag fixade passet... KUK. Måste alltså hetsa till Polisen imorgon och fixa snarast. Be till gudarna att det hinner komma till fredag. Annars ligger jag brunt till. Förbannade jävla helvetes kukfitta säger man då. Fuck fuck fuck fuck fuck bloody bloody fuck. Shit fuck shit. Sådärja.

Tänkte se lite "Mitt stora, feta, grekiska bröllop". Men går nog och lägger mig rätt snart. Är jävligt trött, har ändå känt mig lite smådeppig hela dagen... söndag ni vet. Så är det.

Ajöken möken

Söndagsnytta & dagens outfit


Blev inget spel igår med brudarna, jag var fan heeeelt färdig. Helt slut. Så jag var bara hemma och såg på film, eller ja, halva, sen gick jag och la mig där strax efter 22. Haha. Så jävla färdig. HELT slut. Sov som en prinsessa hela natten, vaknade dock där på morgonkvisten av att det luktade surströmming så jag höll på att kräkas! Fy fan alltså. Somnade om iaf och drömde såklart om surströmming....
Vaknade kring 9 och var helt utvilad! Så jävla skönt. Käkade frukost framför Nyhetsmorgon och sen var det bara att sätta igång med storstädning. Var så jävla varmt, höll på att svettas ihjäl. Hade mjukisbrallor också men var tvungen att ta av dom för jag höll på att svettas ihjäl. Så gick omkring i skjorta och strumpor ;) SEXI.

Aeh, så jävla skönt att ha storstädat... nu har jag HELA DAGEN kvar till att göra absolut ingenting! Underbart.
Ska åka till Fagge med bilen och sen ska jag o Elin promenera.

Hoppas att den här veckan går snabbt, jag vill åka till Kreta nuuuuuuu!! Woho.

Ajöken möken


lördag 20 augusti 2011

Vilken härlig da'

Vilken jävla toppenkväll det blev! Herregud. Jag var otaggad fram till den sekunden då jag började sminka mig. När jag stod i duschen så tänkte jag bara "fan, måste ställa in.. pallar inte" Men vilken jävla tur att jag tvingade mig själv mer eller mindre. Tänk vad jag hade missat annars!?
Började förkröka hemma hos Anna & Karin. Massa brudar, så jäkla skoj. Skratt, skojj och alkohol. Så jävla sköna brudar. Så glad att få omge mig med människor som GER mig energi. Jag är glad tamigfan 24/7!! Det har jag de underbara människorna runtomkring mig att tacka! Fy fan. Så sjukt att jag har bra helg efter helg efter helg....

Drog till Bränna kring 23 skulle jag tro och röjde. Drack goda drinkar, dansade hela natten lång och hade så jävla roligt!! Vaknade upp med en arm om mig och jag blev bara så varm inombords. AAHH. Lyckan där. Lyckan nu. Lyckan hela dagen. Äntligen!

Promenerade med Majdo i skogen med ett stort jävla flin... var så pirrig, glad, stirrig, fnissig... ja ni vet. Löjlig. Totalt löjlig. Mysigt ändå.

Ikväll blir det nykter lördag för första gången på ungefär hela sommaren. Hehe. Ska spela spel med Anna, Karin och Annas mamma! Kommer bli trevligt. Hoppas på en tidig kväll och en tidig morgondag. Äta långfrukost och läsa tidning. Det blir underbart.

Ajöken möken

fredag 19 augusti 2011

FÖRLÅT ELIN

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Aeh, alltså nae. Det har jag tack och lov aldrig varit med om (mig veterligen) men om det skulle hända så tror jag nog att jag skulle be honom fara o flyga. Det hade inte blivit samma sak igen så ingen idé att låtsas som ingenting...

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Det vet jag inte... ingen aning faktiskt. Jag tror inte på att man kan lova varandra EVIG KÄRLEK för RESTEN AV LIVET liksom. Jag tror på äktenskap med tanke på att många runtomkring mig hållit ihop väldigt länge. Men alltså, njae... jag vet inte. Det är ett jävla stort commitment.

Blir du lätt kär? Inte kär. Det tar nog ganska länge. Jag är lite rädd faktiskt.

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom? Måste hålla med Sara att charmen är fan det viktigaste. Sen kommer det vanliga, humor och så vidare. Men charmen. Det är a & o.

Vad är det mest avtändande du vet? Folk som tror dom är överlägsna alla andra, det och ignorans. Det kanske är ungefär samma sak? Men det är vidrigt oavsett vem det handlar om.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Ptja, det kan väl vara en fördel tror jag. Annars blir det nog ganska svårt att bygga ett liv tillsammans. Fast man kan ju också skapa gemensamma intressen allteftersom tiden går?

Har du fått ditt hjärta krossat? Herregud ja. Det är nog därför jag har lite svårt att bli kär på riktigt. Har blivit väldigt bränd.

Vad är det mest romantiska du varit med om? Jag har svårt för romantik så, men jag minns när jag fick ett påskägg fyllt med lysmelkar av Petter. Det tyckte jag var jättegulligt med tanke på att han då visste hur mycket jag älskar lysmelkar.

Hur raggar du? Hahaha jag går bara fram och visar mitt intresse. Varför spela svår?

Har du en "utseendetyp" hos killar? Mnjae, jag börjar tvivla på det faktiskt. Men det är klart att om man letar så hittar man säkert vissa likheter.

Vem var din första kärlek? Petter såklart.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Haha, känns det bra så äre väl bara köra. Jag har både väntat med det och gjort det på första dejten, är singel idag så ingenting bevisar väl varken det ena eller det andra ;D

Vad tycker du om one night stands? Generellt sett tycker jag väl kanske inte det är så jävla bra, men det blir väl så ibland i fyllan o villan :p

Hur är du som flickvän? Jag är nog ganska..... jag vet inte... det beror väl på hur bra förhållandet man befinner sig i. Jag är en psychobitch om det inte är så bra och är allt smooth sailing så blir jag också smooth sailing.. så är det väl kanske?

Transmission

ÄNTLIGEN HELG! Åh så skönt.
Cyklade hem i mina barbamammakläder (lila, alldeles för stor, regnajacka med tillhörande brallor) och gröna gummistövlar. Svidade om och sprang till Konsum med filmen jag och Anna hyrde igår. Skulle köpa snus o Aftonbladet. Såklart hade jag slut pengar. Orkade inte bli generad eller irriterad, betalade snusen kontant och gick hem. Loggade in på Nordea och såg att H&M drog för min beställning samma dag som kläderna skickades... gör dom alltid så? För det är ju himla konstigt. Ja ja ja. Förde över från sparkontot så jag klarar mig. Haha. Tur att det var fredag (fredagslycka) annars hade jag blivit arg! Ajja. Ingen idé. Har blivit en dyr månad. Fallskärmshoppning, festande och bokning av resa. Men det får det vara värt! Eller rättare sagt; det ÄR det värt.

Nu sitter jag här och försöker tagga till för fest ikväll, det går fan segt måste jag erkänna :S Nu är jag bara fredagslycklig!! ÅH.

Aeh, nu ska jag värma lite tacos från igår och sen börja sminka och fixa mig. Anna kommer o plockar mig kring 18 så känns lite tight om tid. Sen är det bara att KÖRA som om morgondagen inte existerar!! Wöwöwöwöwöööö
(Försöker tagga till här)

Ajöken möken!

FREDAG!

Åh, fredag. Helt jävla fantastiskt!! Dock saknar jag partysuget som brukar infinna sig direkt på fredagmorgon? Vad händer?
Som vanligt skyller jag på vädret. Det gör en inte direkt partytaggad till 1000. Kul att vara på Bränna liksom, kul att gå hem i regnet. Nae. Blir nog taxi om jag känner mig själv rätt ;)

Igår hade vi filmkväll, jag o Anna. Käkade tacos, surrade, skrattade och såg såg Eclipse. Var inte övertygad. Jag gillar fan inte Twilight-filmerna. Det bara är så. Inte alls min typ av genre. Sara tyckte jag skulle se bortom den töntiga vampyrhistorien, men det går inte. Jag ser bara fåneriet. När jag tänker efter så är det väl en fin historia, men så jävla stereotypisk att jag kräks. Så nej. Den får en diss av mig, haha.

Min hjärna är helt tom, har ingen aning om vad jag ska skriva... ptja. Har städat skrivbordet idag. Var jävligt behövligt kan jag säga. Såg ut som ett bombnedslag utan några som helst underdrifter. Torkade och organiserade i kaoset. Så nu har jag uppmärkta plastmappar på väl placerade ställen. Samlat, organiserat och skitbra. Får se hur länge det här håller... Kommer sluta med att jag har papper all over the place i slutändan ändå.

Aeh, nu orkar jag inte försöka dra ur mig orden.
(Är inte så depp som jag kanske kommer tro att jag är om jag läser det här i framtiden. Så för min egen skull kan jag säga: jag mår skitbra, är glad och inte särskilt trött. Bara väldigt omotiverad att skriva just någonting överhuvudtaget.)

Ajöken möken

torsdag 18 augusti 2011

Snart så!

Japp, nu är det inte länge kvar till hemgång. Åh så skönt. Ska slänga i mig middag och sen ligga på soffan resten av kvällen. Fan så jävla underbart.
Känner mig helt sluuuuut.
Vet inte om det är vädret eller vad det är som suuuger ur min energi, men är fan helt slut när jag kommer hem från jobbet. Kan sova hur mycket som helst och ändå vara skittrött. Antagligen är det vädret som påverkar en hel del.
Vill ut o promenera, men det kommer inte ske så länge det spöregnar ute, jag är både söt som socker och gjord av det ;) Hehehe. Ödmjuka jag.

Jag kanske städar lite? Diskar? Ptja. Vi får se. Det är faktiskt jävligt skönt att göra ingenting heller. Orkar inte ringa någon, inte träffa någon. Bara ligga själv på soffan och pilla naveln. Nae, inte ens det. Obehagligt ;P Men ligga där raklång o stirra i taket. Det är så mysigt. Lite autistisk.

Aeh, nu ska jag fortsätta här. Ska trycka i mig lite choklad. Då kanske jag piggnar till.

Ajöken möken

Tooorsdag

Fan, det är redan torsdag idag? Herregud vad snabbt det har gått! Fast det gör väl ingenting egentligen eftersom det är festen med stort f imorgon. TJEJFEST. Fan så jävla underbart. Har längtat så jäkla länge :D Dricka de där helvetesdrinkarna som är så jävla bra på kvällen men som ger baksmällan from hell dagen efter.... konstigt nog återvänder man alltid till drinkarna och mår jävlart skit dagen efter. Det är en intressant baksmälla också, den bara ligger där och gror i flera dygn känns det som. Haha. Kul att jag redan pratar om baksmällan när jag fan inte ens festat än. Hehehehe.
Aeh, det ska bli riktigt skoj!! Återstår att se bara hur bra det kommer gå utan cigg.... Som tur är så tror jag inte det är nån av brudarna där som röker så det kanske går bara fint? Jobbigare blir det när vi kommer till Bränna... Får väl gå omkring med mina prillor o vara snygg. Huvva.
Hjälper ju lite grann iaf med dom där småsnusarna så det är väl bra. Ska fan inte röka. JAG SKA INTE. Bla bla bla vem försöker jag övertala, annat än mig själv? Fy fan. Hur svårt ska det vara egentligen? EGENTLIGEN? Det är ju bara i skallen det sitter. Borde läsa den där omtalade "Sluta röka-boken" som alla pratar om, som har fått de allra mest inbitna rökare att sluta. För trots att jag känner till alla faror och att min älskade, fina, bästa mormor dog i följderna av rökning så är jag fan konstant röksugen och hade vilken dag som helst kunnat ta en cigg. Det är ju fan skadat? Måste finnas något annat jag kan fylla ut ciggen med, eller hur? Som inte är godis eller snus då, givetvis. Fick ett förslag från gubbarna här i bygget att så fort jag känner röksug så ska jag gå ett varv runt huset. Ska kanske köra på det? Jag o Jonas var lite inne på att köpa salta pinnar o tugga på, så det blir en negativ betigning. Rök/snussug=salta pinnar=äckligt. Tills slut kanske det blir som med Pavlovs hundar, att man betingar en känsla/ett ljud med något negativt (fast hundarna fick ju en positiv betigning, men det borde ju vara samma princip?) För hur gott är salta pinnar egentligen? Ganska menlöst. Som att tugga på en barkbit eller nåt. Torrt, smaklöst och äckligt. Kanske inte så nämnvärt nyttigt, men säkert bättre än både cigg, snus och godis? Aeh, den tål att funderas på. Helt klart.

Ne ni. Snart ska jag åka mot Luleå för att övervaka visning igen. Skönt att komma iväg en sväng. Dock ångesten för att köra tjänstebil... blä. Hatar att köra nya bilar, hahaha. Kommer få motorstopp på 97:an (tro mig, jag hade säkert klarat det).
Nej. Inte vara sån nu, det kommer säkert gå fantastiskt (eller hur?). Maria följer med så då får väl hon ta över i värsta fall. Ifall jag blir helt jävla förlamad, hehe.

Ne, nu ska jag fortsätta här.

Ajöken möken

onsdag 17 augusti 2011

Skön dag

Åh vilken underbart skön dag. Varje dag borde vara som idag!
Åkte till Arvidsjaur med Jonas kring halv 8, var framme strax innan 10. Var där och kontrollerade att allt gick rätt till. Var kul o träffa människorna bakom bara ett namn. Vi träffar inte "kunderna" så ofta, så det var skoj! Käkade i Arvidsjaur, sen drog vi hemåt igen.
Var tillbaka på kontoret kring halv 2. Så då hann jag gå igenom mailen som hastigast och kika arbetslistan. De hade tydligen haft fullt upp idag, hade trillat in 34 (!) kundvagnar. Sinnessjukt. Bra att dom har att göra iaf ;) Haha.
Kändes som att vi fikade och sen åkte hem igen. Men hann med en del på de timmarna jag var på plats. Skicka iväg några kundvagnar och göra några leverantörsupplägg. Mer än jag gjort de senaste veckorna tillsammans! Skönt att det är igång igen.

Efter jobbet åkte jag och Anna till Resia och bokade vår resa till Kreta! Fy fan så jävla underbart. Vi kommer bo i en tvårumslägenhet med uteplats. Så jävla skönt!! Kommer bo i Platanias, väldigt nära Chania så det blir en riktig partyresa! Fast jag kommer DRA upp Anna ur sängen och ut på stranden!! (Vårt hotell är ca 200 meter från havet) Kommer bli riktigt underbart! Längtar som en tok :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, surfar runt och läser bloggar. Kämpar på med mitt snus. Röksuget vägrar ge med sig... Men det ska nog gå bra det här ska ni se. Jonas däremot, som slutat snusa, verkar ha det tuffare. Han satt med Djungelvrål under läppen när vi åkte från Arvidsjaur ;) Hahah. Går som en dans för mig om man jämför med honom! Hehe.

Nae, nu ska jag fortsätta här. Tänkte hinna se lite Paradise Hotel Danmark också innan jag kryper till kojs :)

Ajöken möken

tisdag 16 augusti 2011

Powernap, vilken lyx!

Slängde i mig lunchen på tio minuter och spenderade resten av lunchen i vilrummet. Så jäkla skönt, lyckades slumra till några minuter. Värsta lyxen!
Nu försöker jag vakna till och få tiden att gå.
Det är fortfarande ganska lugnt här. Några saker har jag tagit tag i och förberett för torsdag. Ploppar in lite smågrejer som bara är att tjoffa iväg. De stora sakerna verkar utebli än ett tag. Många har väl fullt upp i att rensa sitt eget skrivbord innan de börjar smacka iväg kundvagnar gissar jag.
Skönt med en mjukstart ändå.

Älskar att det är skitväder idag, då kan jag ligga på soffan med gott samvete sen. Lina skulle komma på middag så blir väl chill med henne en stund gissar jag :)
Värsta mystisdag.

Ajöken möken

Make it rain

Fan vad jobbigt att jag ska vara trött hela tiden. Gick ändå o la mig kring 22 igår, sen läste jag till halv elva och sen somnade jag fan på en gång. Ändå tar jag mig inte upp på morgonen. Förklara? Jag vaknar inte av väckarklockan. Blir fan galen!!

Ja ja.

Igår promenerade jag till Torpis och hängde en stund med Lina & Patric. De spelade MarioKart och jag satt bredvid och garvade åt deras vredesutbrott ;P
Fick mig med andra ord en redig promenad (1 tim enkel väg). Riktigt jäkla skönt!
Har blivit så jävla fet under sommaren, så nu är det skärpning.
Tur att jag vet vad jag ska dra ner på (ÖL, ostbågar, godis, utemat) så det blir nog inte en alltför stor förändring. Klarar inte av stora förändringar, måste vara successivt och hållbart. Att drastiskt förändra mitt liv och kosthållning fungerar aldrig. Säga "Jag ska äta ett salladsblad och en morot, samt springa en mil och aldrig mer äta godis!!" funkar absolut inte. Håller kanske en vecka, sen åker jag dit gånger tusen och smäller upp och blir kanonfet. Inte roligt.
Så jag börjar med att dra ner på det som jag vet är boven i dramat ;) Vill inte gå ner alltför mycket, bara kanske försöka få bort mina jävla lovehandles som blivit alltför synliga nu under sommaren. Kanske nåt kg bort, men fan inte mer.
Vill inte väga 49-50 kg som jag gjorde förra sommaren. Fattar ni, 49 kg?! Det är sjukligt. Hujj. Men då mådde jag inte så jättebra heller kanske, det är nog värt att ha något extra kilo bara man mår bra.
Så ja.

Nae, nu ska jag försöka att låta bli att tänka på hur jävla röksugen jag är. Bläh..

Ajöken möken

måndag 15 augusti 2011

Houff

Håhåjaja, så var det snart eftermiddagsfika. Underbart. Jag är slut i hjärnan. Har ringt runt till leverantörer och anställda som besatt. Mycket som ska fixas inför torsdag. Vad som händer då? Jo, då ska jag till Luleå för en visning. Skojigt! På arbetstid alltså, ja, jag gissar att man kan kalla det för tjänsteresa ;) På onsdag åker vi till Arvidsjaur för ett liknande uppdrag. Så två tjänsteresor på en vecka. Spännande! Blir inte borta hela dagen, bara ett par timmar. Men skönt att komma iväg en stund från kontoret. Blir spännande på torsdag då jag ska köra bil dit själv :S Jag som har världens sämsta lokalsinne... fick en rätt bra vägbeskrivning så det ska nog gå bra. Spännande, spännande!

Annars då? Äh. Jag jobbar på och skrattar med/åt mina kollegor. Så roligt att alla är på plats nu, dom är så underbara. Hela bunten! Har saknat dom. Görel har varit borta i 7 veckor så det var roligt att se henne igen :)

Ne, nu ska jag fortsätta planera här. Äta lite choklad ;)

Ajöken möken

Wiiee

Har varit skitförbannad hela dagen. Dels PMS och sen röksug, sen har Jonas jävlats heeeela dagen. Fy fan!! Fast rätt kul är det ju, men det är den där jävla PMS:en som tar kål på mig...
Var så less att jag bara ville gråta och åka hem. Så skickar Anna ett sms "Kom ner!" så står hon där med choklad i handen! Hur gulligt är inte det? Det kan ha gjort hela min dag :D
Så nu har jag smaskat i mig lite choklad och känner redan hur energinivån stiger :D

Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli lunch, sen är det måndagsmöte.
Så den här dagen ska nog också gå.

Ajöken möken

15e aug 2011

"Precis som att någon drar undan mattan för mig. Jag faller. Handlöst och hårt. Slår i skallen så jag blir alldeles yr. Jag tappar andan och det tar flera minuter innan hjärtat slår normalt igen. Det smärtar, värker och dunkar överallt i hela kroppen. Som om mina blodådror är fyllda med nitroglycerin; redo att explodera vilken sekund som helst. Jag känner klockan ticka ner. Tick-tock-tick-tock-tick-tock.. ingenting händer. Som en enda lång väntan på något som aldrig kommer ske. Ångest."
Så skrev jag exakt för ett år sen. D hade beslutat att vi inte skulle vara vi och att han ville gå tillbaka till sitt x.
Det var inte roligt. Det var smärtsamt. Han var den första stora kärleken efter Petter. Klart det var smärtsamt.
Det tog länge innan jag kom över det. Väldigt länge. Jag ältade, pratade, grät och var förbannad. Ältade sönder vänner och familj om hur dumma i huvudet dom var och hur jag hatade dem för vad de gjorde.
...fast ändå hela tiden tanken att "kärlek rår man inte för" jag försökte intala mig det. Var bara förjävligt att jag hamnade i kläm.

Men nu har jag lämnat det bakom mig. Är tacksam för tiden jag fick med D och hoppas att han och x:et är lyckliga tillsammans (även om jag ibland kan tänka: "ditt ryggradslösa kräk, hoppas hon manipulerar dig till oigenkännlighet!")

Nu är en ny tid, ett nytt år och jag har klarat mig rätt bra utan honom (dem faktiskt).

Men att ett år har gått är sjukt, helt jävla sinnessjukt. Jag kommer fortfarande ihåg smärtan, ångesten och frustrationen. Vanmakten.
Värsta i hela mitt liv.

Nae, men det gick ju bra ändå i slutändan. Idag mår jag bra. "Just idag mår jag bra, just idag är jag stark". HA!

Ajöken möken

söndag 14 augusti 2011

FARMEN-avslutning

Fan vilken kväll! Sanslöst!!
Började med att jag fick en kanna (för saft o sånt därnt ni vet) av Anna eftersom hon tyckte (precis som alla andra) att mitt bristande intresse för att skaffa hushållsartiklar var under all kritik. Skrattade gott. Då drog hon handklovar med svart ludd samtidigt som kvinnan säger "Ja, du har ju rätt svårt att hålla fast killarna, så här får du lite hjälpmedel" hahaha höll på att dö. Fan vad jag älskar henne! Haha så jävla skön.
Vi började iaf göra goda drinkar... mmmmh... sen anslöt Eva, sen Patric och sen ramlade det in folk allteftersom. Riktigt jävla superroligt!! Fy fan vad vi öste! Anna dansade i soffan och jag körde lapdance.... Skrattade en himla massa och mådde så jävla gott med goda vänner och vänners vänner! Tror inte förfesten kunde vara så mycket bättre faktiskt. Så jävla sinnessjukt roligt! Grannarna kom och knackade på "ehh, kan ni dämpa musiken lite, det ekar i våran lägenhet.." så det är väl ett gott tecken på att vi hade kul? Då var det ändå dags att åka till Farmen så det gjorde då ingenting heller!
Sjunger och gastar hela vägen till Farmen, stackars Karin som var nykter... haha.
Kommer in och det första vi gör att älga in på dansgolvet och där möter jag en av de snyggaste människorna jag sett i mitt liv. Där var min kväll gjord! Där och då. Sen blev det bara bättre och bättre!
Såg lite Jay Smith (han var faktiskt snyggare i verkligheten än på TV, har han gått ner i vikt kanske?) och tyckte väl det var sådär. Träffade massa bekanta och hade så jävla roligt. Åkte taxi hem, somnade och vaknade med världens baksmälla. Jävla drinkar. Haha.
Sen har jag varit seg hela dagen. Cyklade dock ändå till Fagge och promenerade med Lina i skogen med hundarna (huuur mysigt som helst!) och målade om morsan o farsans vedbod. Stod o svor under granen, haha. Bakis o jävlig. Men det gick bra och det blev jättefint! Skall dock köras ett till varv, men det får jag väl göra någon gång när jag inte är bakis ;)

Ptja, sen var jag där o myste på bara. Flummade o skrattade som vanligt, åkte förbi Kvantum på hemvägen och handlade. Nu sitter jag här.

Ska bara bädda rent i sängen och sen lägga mig o läsa hade jag tänkt. Imorgon är det måndag och back to reality. Sluta-röka-vecka och PMS-vecka. Det här kan inte sluta bra.

Jajaja, Det blir nog bra.

Ajöken möken!




lördag 13 augusti 2011

NU JÄVLAR

Okey. Nu har jag vaknat till och taggat till. Var och fikade med Patric på Opalen, gick igenom gårdagen och försökte tagga till för ikväll. Vi var båda två slitna katter, men det löste sig. För min del iaf, vet ju inte om Patte är seg fortfarande ;) Hehehe.
Nae, alltså det kommer bli awesome detta.

Just nu väntar jag på Anna som ska komma med krubb från Rönkan, sen e det bara köra!

.... men det är fan i mig sista gången jag äter snabbmat/på restaurang/osv på ETT BRA JÄVLA TAG. Fy fan för mig. Jag får ju för i helvete knappt igen byxorna!! Har blivit så jävla fet, hahaha. Men så är det under sommaren gissar jag. Har blivit jävligt mycket utemat på senaste och det är ju varken bra för ekonomin eller figuren så nu är det färdigt med det.
Fast då kom jag ju på att jag o Anna snart drar, men då får jag väl vara hurtig fram tills dess. Är ett par veckor kvar fortfarande. Hehe.

Nä men nu jävlar ska jag sprätta en öl tror jag baskemig. (fylla ut kärlekshantagen ytterligare)

Ajöken möken

Woah!

Bilden på mig är strax innan vi åkte till Bränna o käkade. Riktigt riktigt god mat! Herregud. Hade uppsatt hår och små örhängen för att inte vara för party... ni som känner mig vet att jag har en fabläss för stora örhängen när det vankas fest ;) Haha. (Det ordnades dock till sen när det var dags för utgång)

När vi var mätta och glada efter middagen åkte vi till mig och började krökandet, gjorde goda drinkar och surrade. Var väldigt (väldigt!) städat på förfesten, det var som att vi hade i åtanke hela tiden att det är idag det gäller egentligen. Men vi blev väl lite pickalurven så vi började knalla mot Bränna. Mötte upp Veronica, sen var det bara köra.
Kommer in och det är inte så vanvettigt mycket folk. Dock var det ju väldigt tidigt så det var nog därför... Hehe.
Köpte shots och drinkar i baren, sen fortsatte det så... (fattar inte att jag inte är mer bakis än jag är. Känner helt klart att jag drack en del i går men det är inte så farligt som det hade kunnat vara ;)) Vi dansade till Skaburbian, gjorde ett tafatt försök inne också men det var väldigt lite folk så det la vi ner efter att ha stått som fåntrattar alldeles för länge ;) Haha.
Sen anslöt Patric också! Så jävla roligt att du börjat gå ut Patric!!! Haha. Nu är det bara tagga till för Farmen ;) Hohoh
Sen avrundade vi med surr och burgare på Rönkan. Classic. Slår aldrig fel.

Så nu hörni är det bara tagga om för en RÅGALEN kväll!! Tror jag ska ha alkomätare i hallen, dom som är under 1,0 promille kommer inte in ;) hahahah Nae. Då kanske man är död? Äh. Ingen koll. Bara vi har roligt! Hehe.

Så där. Nu ska jag börja knalla mot Fagge (morsan konstaterade precis att "du ringer ju bara när du är bakis!" hahaha).

Ajöken möken!



fredag 12 augusti 2011

Isabella "Blondinbella" Löwengrip på P3!!

Åh, "Blondinbella" är på Hallå P3 och hon är verkligen helt underbar. Jag älskar hennes blogg och det skäms jag fan inte för, jag älskar henne och hon är en grym förebild!
Jag kan med handen på hjärtat säga att jag följt henne i flera år, (2009 tror jag att jag började läsa hennes blogg) och det är verkligen helt sjukt hur långt hon har tagit sig på bara ett par år. Klädlinje, företag (gånger tre typ), egen tidning, släppt en bok, en andra bok på gång och pluggar samtidigt i Schweiz. Alltså ge mig lite av den kvinnans energi!?

Nej, den här Hallå P3-timman kan ha räddat hela min dag. Ska sitta klistrad vid radion och lyssna. Så sjukt smart tjej. Inte alls BLONDINBELLA i den bemärkelsen "blond bimbo". Shit. Raka motsatsen, så jävla rolig. Hennes skratt är helt underbart.

Låter som att jag är kär i henne .... men det kanske jag är också. Haha.

Nae, nu ska jag fokusera här. Hehe.

Ajöken möken

Jävla jantelagen

Läser Tyras inlägg om Jantelagen och att hon blev kallad en skrytmajja bara för att hon var stolt över hur bra hennes företag går.
Det är så jävla löjligt att jag vill kräkas!

Varför ska man tracka ner på sig själv för att verka ödmjuk? Det är ju vidrigt.

Klart som fan att man ska få vara stolt över sig själv om det går bra, klart man ska tycka om sig själv och tycka att man är världens bästa. Man behöver ju kanske inte gnida det i ansiktet på folk, för då verkar man nog lite dryg. Men händer det något speciellt är det väl klart att man vill skylta för hela världen med det!
Som nu när jag har blivit anställd åt Försvarsmakten. Det har varit mitt mål ända sen jag började jobba på lönekontoret i april 2009. Mitt mål har alltid varit att ta mig uppåt, framåt, bortåt. Ska jag sen sitta och hålla igen på min stolthet bara för att inte vara en skrytmajja?
Skulle inte tro det, va.

Jag har dagar då jag mår skit och bara vill lägga mig under en filt och mögla där. Men det är de dagar som gör att jag kämpar desto hårdare sen när de bra dagarna återvänder.

Att jag ska 'skämmas' för att jag trivs med mitt jobb, min lön, mitt liv, mig själv, mina vänner och allt annat är fan helt sjukt.

Friiiiiiday, Friiiiday!

Åh äntligen äntligen äntligen är det fredag! Förvisso har veckan gått så sjukt snabbt att man knappt hann med ändå, men det är ju alltid skönt med fredag!
Igår var jag som bestämt bara hemma på soffan, med undantag för en snabbhandling på Korren.
Annars låg jag med mjukisbyxor på soffan och såg Paradise Hotel Danmark. Helt stört program, haha. Älskar det.
Tog en duschpaus och fortsatte. Så jävla skönt. Jag behövde verkligen det!

Idag är det bara tagga till för klockan 18:00 räknar jag med att vara igång. Vi börjar med middag på Bränna och fortsätter sedan med förkrök hos mig. Sen tillbaka till Bränna där Skaburbian spelar.
Det kommer nog bli en riktigt trevlig kväll! Ska dock ta det lite lugnt d¨jag måste vara fit for fight imorgon när det är Farmen som gäller. Då kan man inte vara halvseg för då går det verkligen inte vägen. Fy fan vad roligt! Ser verkligen fram emot det :)))

Nae, nu ska jag gå ut o röka tror jag. Eller så surfar jag lite och går ut sen. Vi får väl se.

Ajöken möken

torsdag 11 augusti 2011

Regn, regn, regn

Har precis kommit tillbaka från min lunchdejt med tjejerna. Fan så gott det är där på Oregano, seriöst.
Vi satt o pratade killar, resor, utlandet, killar och ännu mer killar. Det är ungefär så det brukar låta. Hehe.

Såklart började det spöregna när vi bestämde oss för att gspringa över till bolaget för att inhandla helgens förnödenheter. Kommer ut fem minuter senare och då är det uppehåll. Givetvis. Murphys lag.
Såg en liten goldenvalp också och blev helt knääääsvag. Är inne i en valpperiod nu och vill bara ha en liten valp!! Golden givetvis (någon annan ras finns inte för mig). Men det måste vänta helt enkelt. Får ta hand om Maja nästa vecka så jag får dämpa mig valpsjuka lite grann. Även om hon inte är en valp så är hon ju en hund iaf ;) Haha.

Nu ska jag lyssna vidare på P3 där E-type är på besök. Jag gillar honom, han är väldigt sympatisk tycker jag. Rolig.
Så då får jag ju en timma att gå iaf.

Nae, om jag ska surfa vidare här då. Vill bara att allt ska komma igång igen! Gah.

Ajöken möken

Bridesmaids

Fy faaaan vilken bra film! Alltså jag garvade... o garvade.... o garvade. Jag trodde väl ändå någonstans kanske att den skulle vara en sån där förutsägbar amerikansk film, men alltså så jävla rolig. Så jävla sjuk, haha. Lite förutsägbar var den ju givetvis eftersom det var en film, men allt annat. Alltså vi garvade tills vi höll på att krevera.. Haha. Den rekommenderar jag varmt.
Innan bion hann vi med middag på Waldorfs och en liten raggarsväng runt Mjölkis.
Var hemma strax efter tolv så det är en sliten tjej här framför datorn kan jag säga.

Ikväll SKA JAG bara ligga på soffan själv och ta det lugnt. Jag tänkte börja tidigt imorgon (så jag slipper sitta till 17) så då är det bara att ta sig i säng.
Känns som att det var längesen det bara var jag en hel kväll. No offence mina fina vänner som jag annars dräller runt med, men jag behöver vara själv ibland och jag känner att ikväll är en perfekt kväll att bara ligga själv på soffan o ta det lugnt.
Tända ljus, dricka te och bara må gott. Kanske t.o.m hinner läsa lite? Annars kommer jag i säng så sent att jag inte hinner det, eller hinner, allt handlar om prioriteringar. Men jag prioriterar annat helt enkelt.

Ja ja ja. Idag väntas lunch med Anna o Sussie på Oregano! Hoppas de har den där libanesiska salladen som de inte hade sist :(

Ajöken möken

onsdag 10 augusti 2011

Dedikerad Elin

Vem vill du vara med just nu: Är rätt skönt att vara själv.
Vem pratade du med senast: Niclas på jobbet, sa hej då innan jag gick.
Vem skulle du ta med dig till en öde ö: Mamma.
Vem träffade du senast: Bortsett från kollegorna så är det Martin, igår.
Vem älskar du: Mina familj och mina vänner. MIG SJÄLV. ;)
Vem fick du senaste sms:et ifrån: Anna.
Vem ringde dig senast: Anna tror jag, eller mamma.
Vem vill du festa med: Hrm. Mina tjejer! Alla mina tjejer samlade! Det verkar dock bli svårt, så jag säger Anna. Bara för att vi ska festa i helgen o jag ser framemot det ;)
Vem vet mest om dig: Elin känner mig bättre än jag själv gör.
Vem kysste du senast: M
Vem sov du i samma säng som senast: M
Vem är din bästa kompis: Elin, Sara & Anna är mina allra närmsta vapendragare. Helt klart.
Vem kramade du senast: Hrm... M
Vem har du köpt den dyraste presenten till: Hrm... mamma gissar jag.
Vem fick du en present av senast: Oj, det minns jag inte.
Vem gjorde du senaste utflykten med: Hmm... var nog när vi åkte till Skellefteå på fallskärmshoppning. Jag räknar det som en utflykt ;)
Vem tog du ett kort på senast: Martin, hehe.
Vem har du flest meddelanden av i din inkorg: Sara skulle jag tro ;)
Vem gjorde du bort dig för senast: Jag gör aldrig bort mig ;)
Vem fick du senaste e-mailet ifrån: Mig själv, annars var det nog.... Anna.
Vem såg du på tv tillsammans med senast: Martin.
Vem vet du mest om: Jag vet inte?
Vem lärde du känna senast: Sara o company.
Vem dansade du med senast: Kibba, hehe.
Vem kan du berätta allt för: Elin, Anna o Sara.
Vem bryr sig mest om dig: Jag tror mamma gör det. Jag hoppas det är så. Haha.
Vem bryr du dig mest om: Mamma, pappa, David, Hannes, Majdo o mina vänner. Sen vill jag ju att alla i min "närmsta omgivning" ska må bra. De på jobbet, vänners vänner osv. Men prio ett är ju de närmsta givetvis.
Vem hatar du: Orkar inte hata folk.
Vem mer än du sover oftast i din säng: Hahaha
Vem är den gladaste du vet: Anna såklart, jösses!
Vem saknar du: Petter & mormor.

Flyg lilla fjäril

Äntligen hemma! Har hunnit ta tag i tvätten och vika in den, samt trycka i mig chips o dipp. Gött.
Väntar på Anna och sen ska vi börna till Luleå för shopping, middag och bio. En dejt helt enkelt! Tur man har fina vänner som man kan ta med sig på dejt när det är skvatt omöjligt att få med en decent karl på liknande ;) Haha.

Nae, det ska bli en riktigt trevlig onsdagkväll!

Hoppas ni har en lika bra onsdag som jag.

Ajöken möken

Halva veckan har gått!!

Yes, halva veckan har gått!
Var helt inne på att det var onsdag imorse, sen på fikat fick jag för mig att det var måndag. Helt bombis. Var tvungen att fråga de andra "vilken dag är det idag egentligen?". Som att jag förvirrade mig själv, haha. Skönt att det var onsdag och inte måndag.

Uh vilken seg dag. Jag är verkligen omotiverad och seg idag. Tog en powernap på lunchen på ca 20 min. Så jävla skönt. Det kommer säkert behövas imorgon också med tanke på kvällens bravader. Men det är värt det. Det blir skojsigt. Vet inte var vi ska käka bara, någon som har nån idé på en bra restaurang i Luleå? Waldorf's känns inte så roligt med tanke på senaste gångernas besvikelser...

Nae. Nu ska jag surfa vidare här. Försöka tagga till. Åh. Så seg.

Ajöken möken

Lill-lördag

Hej o hå så var det onsdag. Fan vad fint.
Bara försöka mökla sig igenom denna dagen, som alla andra.
Så sjukt trött imorse när jag vaknade. Kommer inte i säng i human tid på kvällarna. Tänker alltid att jag ska lägga mig kring 22, men är ändå uppe o lallar på till 23 och sen pysslar jag på i sängen (igår skrev jag dagbok) så klockan är kring tolv innan jag somnar. Det är inte okej.
Ikväll kommer jag komma hem sent eftersom jag o Anna ska på dejt (middag o bio i Luleå) så kommer inte vara hemma förrän tolv... Suck.
Men IMORGON ska jag lägga mig i tid, haha.

Taggar bara för helgen, fy fan så skoj! Undrar just om man kanske borde boka biljetter till Farmen också? Det borde jag göra.

Ajöken möken

tisdag 9 augusti 2011

det tar emot att erkänna det, men jag trodde alltid att du & jag var som steve & miranda. att vi skulle sluta upp tillsammans. inte som carrie & mr big. vi hade aldrig något strul. men som steve & miranda. det kändes alltid som vi. du höll alltid med om att jag var som miranda. lite sur o vresig så där mest hela tiden, men ändå med en viss charm.
vi skulle ju få våran brady, bara det att våran skulle heta dexter. du skulle lära honom allt du kunde, han skulle få dataspel, tv-spel och "pappa skulle hela tiden spela med honom o lära honom alla trixen".

usch vad livet är orättvist. även om jag kanske inte på riktigt trodde det skulle bli så , så hoppades jag alltid.


Just the way you are

Ett sånt där moment jag alltid kommer komma ihåg, men som man kanske inte tror kommer fastna när man väl är i det.
Det här var en vanlig eftermiddag då vi fortfarande var tillsammans.
Petter låg o såg film i sängen med sina hörlurar o glajjor på. Jag var på damphumör o började störa honom. "SNÄLLA SÄTT I EN SNUS SÅ JAG FÅR SE!" samtidigt som jag mosade honom (därav både hörlurar och glajjor på sniskan) snusen åkte in o vi garvade båda två gott åt hur rolig han såg ut. Haha.
En helt vanlig dag. Ett sånt där minne jag alltid komma bära med mig.

Det jag saknar så in i helvete.



Hur svårt kan de va?

Jahapp så var det strax dags för eftermiddagsfika. Strååååålande!! Då är det snart hemgång. På veckorna längtar man efter hemgång och på helgerna utgång. Som det ska vara ;)

Jonas kom med en (i mina ögon) idiotisk deal om att jag ska sluta röka och han ska sluta snusa. Ni förstår världskriget som kommer uppstå??! Det är vi som jävlas även när vi är fyllda med nikotin, hur fan ska det inte bli när vi går omkring som två abstinens-monster? Jag vill inte veta. Dock är jag rädd att det inte går att komma undan kriget. Alltså vi snackar världskrig. Tredje världskriget liksom. Åh herregud. Tycker synd om alla i huset. Dock måste Olofsson o Wikström vara förjävla nöjda med tanke på hur mycket de tjatar på att jag röker och hur obra det är. Det kan jag väl förvisso hålla med om. Det är väl inte det mest begåvade man kan hålla på med. Men att endast gnata på mig som röker och inte de som snusar känns inte helt okej. Det är fan farligt att snusa också. NEJ. KANSKE INTE LIKA FARLIGT. Dock farligt. Tjata på dom då!!
Nae. Så här är det och så kommer det bli. Den som failar åker dit på att köpa en sjua Morgan till den andre. Sen åker ju värdigheten ut genom fönstret också så det står helt klart mycket på spel.
Det kommer gå bra. Det kommer gå bra. Det kommer gå bra.
På måndag börjar vi. Vi la det med vilje efter helgen med tanke på att det är Farmen och då är det legitimt att röka. Sen är det slut med det. Då äre bara skärpa till sig.
Phuuuuwww...

Mnjae, snart fiiiika, sen fys kl 15 o promenad med Anna. Tjohej.

Ajöken möken

MWöööööP

Nae, alltså den här dagen är inte kickass. Jag är så jävla trött att jag höll på att somna på fikat. Jag skämtar inte. Blundade i två minuter och kände att jag bara var en hundradels sekund från att somna... Men detta ska nog gå vägen. Ska ta ut fys kl 15 och promenera med Anna. Lyxigt värre!!! Sen kommer Martin på middag, så då blir det tisdagsmys med allt vad det innebär. Så egentligen borde jag inte känna att jag har världens sämsta dag, när jag egentligen kanske rentav kommer ha världens bästa? Världens bästa var väl att ta i, men iaf en nästan världens bästa. Haha.
Får väl se till att fixa så det blir världens bästa tisdag åtminstone. Mer kan man nog inte kräva.
Ser ut som att himmlen börjar reda till sig också, de mörka molnen skingrar sig lite grann. Det gillar vi. Det blir inte direkt bättre när det hänger gråa, mörka, tunga moln utanför fönstret. Nej. Då vill man verkligen bara hem och lägga sig på soffan med en liten skål med godis och titta på något värdelöst skräpprogram på TV. Känner jag mig o Martin rätt så är det precis det som kommer ske ikväll ;)

Ja ja ja. Nu ska jag gå ut o ta en rök, fylla på vattenflaskan och kanske kolla igenom arbetslistan. Sist jag tittade så var det ingenting märkvärdigt. Men saker och ting kan ju förändras som jag är så väl medveten om.

Ajöken möken

890610-110209

Jepp. Idag är det ett halvår sedan min bästa kompis lämnade mig. Han var inte menad för denna värld och jag intalar mig själv att han mår bättre nu. Men då blir jag egoistisk o tänker "MEN JAG DÅ?"
Jag repar mig. Men det är fortfarande tungt och jag förstår det egentligen inte. Fortfarande, efter 6 månader, tänker jag "Måste ringa Petter!" det är sjukt hur mönstret sitter i. Det är ju faktiskt han jag vill ringa om jag råkar se Apan, nån ful brud, nån person vi pratat om, killar, tjejer, jobbet, livet, fester... allt. Han förstod och hade samma humor som jag. Vi garvade åt exakt samma saker. Ingen förstår ju dom nu. Ingen. Jag blir så ledsen när jag tänker på det. Fy fan vad livet är orättvist.
Ja, nej men så är väl sinnesstämningen idag.

IGÅR å andra sidan var det bättre.
Jag städade lägenheten kliniskt (fuskade väl lite som vanligt, men bakom soffan var jag allt med snabeldraken!) och nu luktar det så rent o fräscht!
Sen käkade jag o Elin middag från Max, Sara fick titta på. Hahaha. Nae. Men ja, sen glodde vi lite TV.
Sen tjoff in i duschen o sen hann jag med lite måndagsmys med tända ljus o mys under filten. Åh. Så mysigt. Äntligen. Men samtidigt; är sommaren över nu? Hade faktiskt vantar på mig idag när jag cyklade hit. Skönt, då slapp jag frysa. Deprimerande; då är sommaren över. BLÄÄ.

Ja näähää ni.
Jag ska allt vända den här dagen. Fast den är egentligen inte så dålig. Jag var glad när jag vaknade idag. Blev bara ledsen när jag insåg vilken dag det var. Men jag får försöka bibehålla det braiga för det dåliga kan jag inte göra något åt ändå...

Ajöken möken

måndag 8 augusti 2011

Green jealousy, envy waits behind every door

HA!!!! YES! Anställd åt staten, fan vad fint det känns. Strålande, strålande, strålande, YES! Så jävla skönt. Äntligen en decent jävla anställning efter 2,5 år åt bemanningsföretag. Inget ont om dom, de tjänar säkert grova pengar på att hyra ut folk. Men en långvarig anställning känns inte roligt. Projektanställningar och kortare vik. funkar väl. Men inte 2,5 år.
Men nu jävlar reder det upp sig här! Fan vad skönt.
Lönerna (juli & augusti) trillar in som de ska på kontot 25e augusti. Strålande tider.
Pengar är inte allt, men det underlättar en jävla massa många gånger skulle jag allt vilja påstå. Nu har jag råd med en utlandsresa! TJOHO!

Nu ska jag boka tvättid o sen städa, kul måndag. Anställningen väger dock upp allt trist idag! Tjohej!!

Ajöken möken


Iiiiiiiiiiin daaaaaa club!

Åååhhhh så gott. Har varit och lunchat med min följeslagare Zara på thairestaurangen på Pumptorget. Dock känner jag redan nu att det inte riktigt var helt okej. Kanske var det att jag åt alldeles för mycket som vanligt eller för att det är just thaimat jag tryckt i mig? Jag vet inte. Men den där restaurangen är inte helt okej känns det som. Ja ja ja ska inte säga något ännu, kan ju hända att det bara är mättnad jag känner.
Skitttesamma.

Nu ska jag bara få den här jävla dagen att gå. Känns som att det kan gå riktigt jävla skitsegt alltså. Förmiddagen har gått snabbt ändå så det kanske går vägen. Men det är iofs eftermiddagarna som brukar gå segast. Men det ska nog gå bra.
Får försöka hitta så mkt som möjligt att göra så blir det nog bra.
Känns ändå lika bra att sitta här när det ändå är rena rama skitvädret ute. Blir att städa då jag kommer hem idag. Var alldeles för längesen kan jag ju säga (tänker inte säga hur längesen, då blir ni äcklade ;))

Sen väntas middag med brudarna och avrundar med TP-kväll. Det blir nog bra!

Kan ju sen säga till dig som ringer mig från skyddat nummer:
LÄGG AV FÖR HELVETE.
Ringer, jag svarar, sen är det tyst och sen lägger jag på. Så jävla onödigt. Jävla tönt. Antingen ringer du och säger vafan du vill ha sagt annars är det bara lägga ner verksamheten nu på en gång. Capish?

Ajöken möken

ÅH

Alltså min måndag kändes ganska grå och trist, fram tills jag läste detta på Aftonbladet.se: läs.
De skriver bl.a "Lilla Minhajs beniga kropp var för bara en dryg vecka sedan för svag för att ens kunna gråta och hans torra skinn skrynklade sig under hans mammas fingrar." vidare skriver de "Minhaj väger idag mer än 3,8 kilogram, vilket fortfarande är mycket lägre än vad en normal sjumånaders baby borde väga. Men det är en enorm förbättring från de 3,2 kilogram som han vägde när han först kom till flyktinglägrets fältsjukhus."
ÅHH får ni inte bara tårar i ögonen när ni ser den lilla skorven? Man tycker sig förnimma lite livsglädje i ögonen. Fan. Tänk att det finns barn med sån viljekraft och någonstans bakom all svält har livsglädjen kvar. Det är helt otroligt vilken styrka som finns bakom de där små späda och beniga kropparna.

Ah, nä det var goda nyheter måste jag säga.
Annars känns det som vilken måndag som helst och till råga på allt så regnar det. Fast vad gör väl det? Rätt skönt ändå. Då sitter jag inte med den där stressen att jag vill "uuut uuut uuut".

Nej men om jag ska ta en cigg och sen trycka iväg lite beställningar. Det verkar ha trillat in några kundvagnar så nu har vi att göra. Det är väl bra.
Synd bara nu när jag kommit igång med bloggningen ;)

Ja ja ja.
Ajöken möken!

söndag 7 augusti 2011

Remember


Har hittat en riktigt jävla bra låt med Jimi Hendrix. Remember. Så jävla bra.

Oh, remember the mocking bird my baby boy
He used to sing for his supper, babe
Yes, he used to sing for his dinner, babe
He used to sing so sweet
But since my baby left me
He ain't sang a tune all day

Oh, remember the bluebirds and the honey bees
They used to sing for the sunshine
Yes, they used to sing for the honey, baby
They used to sing so sweet
But since my baby left me
They ain't sang a tune all day

Hey, pretty baby
Come on back to me
Make everybody happy as can be

So baby, if you please come home again
You know I'll kiss you for my supper, yeah
You know I'll kiss you for my dinner, now
But (eh) if you don't come back
You know I'd have to starve to death
'Cause I ain't had a kiss all day, now (aw, baby)

Please remember
Got to remember, yeah
Got to remember, oh
Come on back, back in my heart
Make everything better
Baby, hurry up now
Can you hear me calling you back to me, now?
Come on baby, stop jabbering around
Hurry home, hurry home


Firework!


Fy fan vad roligt det var igår! Helt galet!
Började med förkrök hos Emma & Kim. Älskade spåret med Face Blender. Så jävla stört. Haha. Helt jäkla underbart.
Spelade bipbop-leken och surrade. Dansade i lilla rummet och hade bara riktigt jäkla roligt.
Sen vidare mot Bränna där dansen var ett faktum. Träffade massa skojigt folk och redde ut alla pinsamheter.
Sen förbi Rönkan o fixade fyllekäk, sen vidare till mig för filmtittande. Old School, lite random så där men väldigt skoj. Höll på till fem.... kom i säng kring halv 6. Sliten tjej idag med andra ord. Men riktigt bra kväll igår så någonstans var det värt det! Inte det minsta bakis. Hann väl bli nykter gissar jag.

Nae, verkligen sjukt bra kväll! På alla jävla sätt o vis. Om ändå varje festkväll hade kunnat vara så bra. Men är man med bra människor så blir det bra. Så enkelt är det!


Fikade med McDicken på Opalen, vidare till Elin & Robin för surr om kvällen, sen cykla mot Fagge för middag. Skratt och skoj då vi körde lite Face Blender. Gick inte att undvika ;) (Resultat här till vänster.. hahaha)

Strax kommer McDicken förbi, tills dess tänkte jag försöka plocka undan lite. Men känns jävligt jobbigt så struntar nog i det alltså. Heheh.

Ajöken möken

lördag 6 augusti 2011

Purple Haze

Detta har jag ägnat mig åt idag. Hushållsbestyr. Men det var skönt att ha gjort bort det. Dock blev det ingen grundlig rengöring av läggan, men fick ut alla sopor och tomflaskor och disken iaf. Det var det viktigaste.
Nu är det bara tagga om. Blev sjukt mätt efter middagen bara så det går lite segt. Stuvade makaroner och korv! Första gången jag stuvade makaroner och det gick bra även för en dumskalle som jag :D Gott som fasiken, men väldigt mättande. Hoff.

Nae, nu ska jag tagga till här. Bara diska undan det som blev vid middagsfixning. Sen så.

Ajöken möken

Do I look like I sell drugs?

Hann med rätt mycket igår faktiskt, blev inte så stressigt som jag hade räknat med!
Åkte till Luleå kring 20:30, bussen full med fyllhundar och dampbarn.
Väl framme sprang vi och tog ut pengar, sen vidare till kassan. Var RIKTIGT smidigt i år. Tog inte ens fem minuter tror jag. Helt sjukt bra. Mycket smidigare än förra året. Då var det under all krititk. Sprang till Norra Hamn och såg Adam Tensta. SÅ JÄVLA GRYM. Synd bara att det är fjortisar som ska förstöra (som vi konstaterat så många gånger tidigare) Förutom det så var det en riktigt jävla grym spelning. Har inte lyssnat så jäkla mycket på Tensta annat än radiodängorna och på fest (när Tensta-freaket Elin är igång). Men allt är ju bra live så det var bara att ösa på som aldrig förr!
Svettiga och jävla, men väääldigt glada, gick vi vidare mot Badhusscenen för att se Håkan!! ÄLSKADE HÅKAN. Kändes lite borta i början (full?) men tog igen det sen. Riktigt jävla bra! Han spelade mina favvosar och gillar ju han annars också så där var det ingenting att klaga på. Konstigt nog mindre fjortisar där? Gick inte ihop riktigt.
När Hellström var färdigspelad sprang vi till thaimaten! FY FAN VAD GOTT. Slår allt dom där Bredåkers thailändarna! Trevliga, gulliga och god mat. ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!

Åh. Sen kom McDicken i flådbilen och hämtade upp oss. Värsta lyx att slippa åka fyllelåda (buss) igen!

Idag var det tänkt att det skulle vara fest här, men vi kör nog hos E & K ist. Närmare till krogen!
Dock betyder det att jag måste köra en noggrann städning här hemma. Om man städar för fest behöver man ju bara plocka undan det värsta, diska osv. eftersom det ändå ser förjävligt ut dagen efter. Men nu måste jag alltså "städa för mig själv". Bajskorv.
Ja ja ja, inte säkert jag hinner med allt. Men att diska och gå ut med alla jävla tomflaskor och rensa i kylen ska jag nog hinna med!

Bäst jag sätter igång.

Ha en bra lördag hörni, det ska jag!

Ajöken möken

fredag 5 augusti 2011

När det känns som att tiden inte räcker till

Fy fan, vill bara hem och städa, fixa, diska och gå ut med all skit tills imorgon.
Jag känner mig aningens stressad faktiskt över allt som måste göras. Men jag vet att när jag väl tar tag i det så tar det inte så fasligt lång tid. Det är bara det att stressen ligger där som ett täcke över mig.
Idag har jag inte någon möjlighet att ens försöka fixa något annat än mig själv, eftersom jag måste på bolaget, lämna bilen, käka middag, duscha, sminka och bege mig mot Elin & Robin. Vi förkrökar och sen är planen att vi ska dra mot Luleå kring 20-tiden. Det skall nog gå bra. Elin slutar inte jobbet förrän kring 18 så jag har ändå tre timmar på mig. Fast det var lite tight nu när jag tänker efter. Får helt enkelt köra effektivt här. Ja ja ja, det brukar fixa sig!

Jävla trist här nu, kan ingen logga in på chatten som jag kan snacka strunt med??

Ajöken möken

...ta på dig dansskorna!

Blev inget häng med Martin igår. Plutten har ju flyttat, så han är inne i den där roliga fasen där allt ska hängas upp, fixas och donas med ;) Grattis! Skönt att jag slipper.
Istället cyklade jag till Fagge och hängde där med familjen som jag inte träffat på en vecka. Var ännu mer längesen jag hängde med Dadde så det var mys. Busade med Maja, surrade, skrattade åt mig och min intelligens. Se bara här:
Jamak: Visst pratade du lite franska?
Lino: Mnjäeu, lite fraser kanske...
J: Ouii! Une petite de frasér...!
L: Frasér? Vad betyder det?
J: .....
L: Du kommer aldrig tro vad jag gjorde precis, du kommer tappa all tillit till mig...
J: Nej du gjorde väl inte...
L: Joo... *skrattar så jag grinar*
J: Inte Translate??
L: Jaaaaa....

Klockrent!

Annars då?
Jo, Dadde stekte plättar och jag och Catti åt. Tur man har en bror som gillar och är bra på att steka plättar ;) Klockers! Gött.
Sen tog jag lillbilen och börnade hem för då vankades det Kalas med "CB".
Movits! är alltid så jävla bra! Har sett dem ett par-tre ggr och de är fan lika bra varje gång. De levererade. Precis som Luleå-fjortisgangstersarna. Fy fan. 90-talet ringde och ville ha sina hooker-clothes back och idiotmaffian ringde och ville ha sina medlemmar tillbaka.
Boden ligger i lä kan jag ju säga. Vi har inte en suck mot Luleåfjortisar. Jobbiga människor. Kom på mig själv med att bara fascinerat glo på dom för hur de betedde sig. Usch. Drägg!

Mnjae, sen åkte vi hem. Vi konstaterade "Japp. Nu åker vi hem och sover". Lite avis var jag ju på alla fyllehundar som fick stanna kvar och dricka sig redlösa i öltälten, äta thaimat och vara bakis imorn. Ja ja ja, det tar jag ikväll ;) Då kör vi!! Adam Tensta och Håkan Hellström!! FY FAN VAD BRA.
....sen imoron FETFEST (haha) hos mig. Alla är välkomna, bara man är skötsam!

Nej hörni. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och försöka tidrapportera. Önska mig lycka till.

Ajöken möken

torsdag 4 augusti 2011

Tillägnad Elin, snodd från Sara.

Matvanor:
Bästa maträtt? Åhh vad jag är less på att svara på den här frågan. JAG GILLAR ALLT UTOM LAMM OCH SVAMP.
Bästa efterrätt? Efterrätt...? Mammas jordgubbspaj. Mmmmm!!
Bästa dryck? Vatten givetvis.
Hatdryck och maträtt? Hatdryck... gin o tonic har jag så jävla svårt för. Hatmaträtt; lamm. Dock principskäl mest.
Bästa alkoholdryck? Hrm... vin funkar ju alltid. Eller in iiiiiskall Heineken.
Använder du smör på smörgåsen? Jaa oftast.
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis, som egentligen heter LÖSGODIS.
Bästa soppan? Mormors köttsoppa!!
Favoritglass? Piggelin!

Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad? Det är så jäkla olika!
Har du mer skor än kläder? Nae!
Favoritplagg? Mina "bamsebrallor" eller nån gammal urtvättad t-shirt.
Favoritfärg på kläder? Svart såklart.
Favoritfrisyr: Uppsatt är skönt, då håller det sig undan.
Bästa mönster: Randigt.
Bästa accessoar: Stora silverörhängen piggar upp allt!
Underkläder? Spets ;)
Hatplagg? Leggings som slutar på vaden. Kanske för att jag har stora vader och det gör dem ännu större. <- EH JA. Särskilt spetsleggins som slutar på vaden. Annars såna där "marknadskläder". Vet ni inte vad jag menar med det så... synd för er.

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du? Jobbar.
Vad vill du bli? Framgångsrik och tät som fan.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Ja det är toppen.
Är lönen viktigast? Absolut inte.

Lite allt möjligt:
Har du barn? Nae
Är otrohet okej? Dum fråga. Antagligen inte.
Älskar du någon? Ja, klart jag gör.
Betyder familjen mycket för dig? Familjen är mitt allt.
Vart åker du helst på semester? Iväg på husvagnssemester, solar och badar.
Bästa klimatet? Sommarkvällar. <- JA!
Hemmafest eller krogen? Hemmafest sen krogen :D

Mindre än halva dagen kvar

Jag har kanske lugnat ner mig lite grann från pärsen med bajskorven, men jag har ändå inte kunnat släppa ångesten över en eventuell flytt. Jag vill verkligen inte flytta och det ska jag fan inte behöva heller.
Har i all fall ringt till BodenBo och sen gjort en anmälan om ofredande hos polisen samt kontaktat socialen gällande hennes boendeförhållanden. Så jag hoppas att det blir en förändring och att det blir lugna gatan igen.

Annars då? Nje jag surfar som vanligt. Var med Elin på Ming på lunchen. Så jäkla gött. Lite pinsamt eftersom det var andra dagen i rad, men det få rväl vara så. Thairestaurangen på Pumptorget hade sommarstängt så då valde vi Ming ist. Var så sjukt sugen på friterad kyckling och ris så det var klockrent ändå i slutändan!
Fick dock veta av Niclas att vi ska åka på Retro kring 13:15 så det var väl mindre lyckat att äta som en besatt på Ming. Men kanske bara tar en kaffe eller liknande så får det räcka så. Behöver kaffe känner jag. Så sjukt seg. Kul med miljöombyte iaf och hänga med mina roliga kollegor! Det gör mycket.

Sen är ju som dagen slut, så det var väl en skön arbetsdag känns det som.

Ikväll blir det soffhäng med Martin. Lär trycka lite godis tror jag, se film och sånt som vi brukar göra.

Nae, nu ska jag försöka återhämta mig efter matkoman. Har hjärtklappning för jag åt så mycket. Mindre bra.

Ajöken möken

GWARGH!!

Alltså helt jävla seriöst.
Som ni säkert vet så har det varit lite strul och bök med min pundargranne som drar hem stans alla drägg till sin lägenhet. Det måste hon väl få göra. Bara det att det har kommit till vår kännedom att det förekommer misshandel, sexuellt utnyttjande, "rån", olaga hot samt dumpning av sina behov utanför min lägenhetsdörr. Jepp.
Igår när jag kom hem från Bränna så ligger en välplacerad jävla skitkorv utanför min dörr och en pisspöl en bit bort. ALLTSÅ VAFAN?!
Förstår ni hur jävla förbannad jag är? Dräggen måste seriöst bort!! Jag älskar min lägenhet och jag älskar alla andra grannar. Det är den här kärringen som drar dit dräggen som i sin tur sprider otrevlig stämning.
Då kan man ju dock spekulera i huruvida hon har något att säga till om i sammanhanget eller inte eftersom vad jag förstår så är hon rullstolsbunden och svårt alkoholiserad (med andra ord en utmärkt kandidat för att hamna på hem).

Jag har bott på Sveafältet i 2,5 år och ALDRIG varit rädd. Jag har gått hem själv från krogen kring 3-½4 på morgonen, gått hem själv tidigare på kvällen och varit hemma själv utan att aldrig någonsin varit rädd. Varken i, utanför eller runtomkring mitt lägenhetshus. Aldrig någonsin. Förrän nu.
När jag fick höra att en av personerna som huserar hos den här tanten hade mordhotat en av mina grannar och att han var kapabel till att handgripligen ta tag i oss andra så blev jag riktigt rädd. Ska det verkligen vara så? Att jag inte ens känner mig trygg när jag kommer hem? Även när porten är låst?

Det skär i mitt hjärta att behöva säga att om det inte blir en förändring så måste jag flytta. Bort från min fina lägenhet, mina annars så fina grannar och från älskade Sveafältet.

onsdag 3 augusti 2011

All that ass hangin' out

Titeln kan jag förklara med att jag hörde en låt med Snoop Dogg. Då blir det så där "ass", "titties" o sånt därnt ni vet. Ja ja, han är rätt bra.

Ja nä. Alltså helvete vilken värme. Jag DÖR. Skulle ju cykla till Heden idag men jag pallar fan inte. Satt ute på ballen i 5 min (om ens det) och höll jävlart på att dö. VAR KOMMER VÄRMEN IFRÅN? Har ju fan varit svaaalt o skööönt senaste dagarna o nu slog det till. Sick.

Tänkte börja med middag strax, eller ja, trycka resterna från tacomiddagen igår. Sen ska jag o McDicken sätta oss på Bränna efter att hon slutat. Kommer bli naaajs. Synd bara att hon slutar så förbenade sent bara. Ajja. Får väl roa mig tills dess. Kommer bli en tung dag imorgon, men det får jag leva med.
Vi konstaterade precis att det inte varit en "hänga-på-bränna-på-en-onsdag"-sommar så gissningsvis kommer vi ta igen det ikväll....

Ne, nu ska jag sätta igång här.

Ajöken möken

Gravidmagar, killar och fest

Åhh vad kul det var att träffa mina tjejer igen! Var alldeles för längesen.
Var på Ming och käkade, kändes märkligt att vara där på lunch bara. Men det var toppengott. Fick dock en RÅGAD tallrik med krubb och jag orkade nog inte ens hälften. Ne, riktigt gott och trevligt avbrott i den annars så stressiga (hm..) arbetsdagen! ;)

Nu är det bara sista rycket här innan det är dags att cykla ut till Heden. Det ska nog gå bra. Det känns som att det börjar rulla igång ganska bra här på jobbet snart. Idag har det rasslat in några kundvagnar som skall skickas iväg så det är bra. Fast lite ovant känns det att jobba när man har surfat i en månads tid ungefär, haha. Ja ja ja, måste göra nytta för lönen.

Nu tänkte jag gå upp och fylla på vattenflaskan och sen försöka få tiden att gå.

Ajöken möken

Afrika

Fy fan vilka vidriga bilder Aftonbladet har lagt upp i reportaget om den allt mer utspridda svälten i Afrikas horn.
Jag måste säga att jag är stoltare än någonsin att vara månadsgivare till Läkare utan gränser.
Det hela började med att jag fick hem ett brev med bifogat inbetalningskort, fritt att själv sätta in valfritt belopp. Jag kunde inte slänga detta eftersom jag visste att karman skulle ta mig men också att mitt samvete skulle gnagas av detta. Så jag skänkte 50 kr. En tid senare ringde de från Läkare utan gränser och frågade ifall jag ville fortsätta vara månadsgivare. "Givetvis!" svarade jag "...men lägg det på 100 kr". Gladare människa på andra sidan tråden får man leta efter.
Sedan dess har jag fått hem information och broschyrer löpande om hur pengarna fördelas och vad som görs med våra bidrag. Toppnebra!
Jag måste säga att de där 100 kronorna är de pengar som jag med gott samvete kan släppa från mitt konto.
Jag hoppas många andra gör samma sak.

Ville bara säga det.

-

Strax är det dags för lunch med mina tjejer! Så kul att träffa dom igen och höra vad de haft för sig under sommaren!

Ajöken möken