onsdag 24 augusti 2011

Halva veckan har gått!

Tjihoo! Nu har halva veckan gått och snaaart är det dags! Börjar få lite resfeber. Spännande, läskigt, roligt, underbart och helt jävla fantastiskt!! WAH.

Fick ett SMS från Polisen också att mitt pass har kommit, så det löste ju sig. Helt underbart. Ska åka förbi där på lunchen imorgon och hämta det så har jag gjort det.
Ikväll tänkte jag cykla till Fagge och hämta en trunk jag kan använda. Orkar inte köpa en resväska, får fungera med en träningsbag helt enkelt. Har ju gått förr så det borde väl fungera nu också kan jag tycka! Det är rätt smidigt ändå.

Mnja, annars rullar det på rätt bra här. Var på lunch med Zara på thai. Magen bubblar på som vanligt, haha. Huvva att jag alltid envisas med att äta där. Men det är ju så gott! Sen hade dom dessutom vårrullar som jag saknat mig grön efter. Var nära på att gå till Korren igår o kolla om dom hade frusna... haha.

Efter lunchen var det bara att tagga till, trots matkoma deluxe och jag fick återigen en liten bajsmacka, men det slutade med beröm av en AJB:are, kändes roligt! Alltid kul att få beröm. Särskilt över telefon. Det kan ha gjort min dag! :))) Fler borde bli bra på att berömma andra för det jobb dom gör. Det är verkligen guld värt.
Tänk, igår var jag FM's skurmaskinsexpert, idag har jag både varit "väldigt effektiv och tillmötesgående" och gjorde "ett riktigt bra jobb som ledde detta framåt". :D Självförtroende= 100 just nu! :D Woho

Aeh, nu ska jag fortsätta här. Tänkte sitta en halvtimma till. Sen åka till Fagge direkt, sen slänga mig på soffan hemma och titta på Heja Björn! Så längesen. Det är ju så jävla braaa!! Heheehe.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: