fredag 19 augusti 2011

FÖRLÅT ELIN

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Aeh, alltså nae. Det har jag tack och lov aldrig varit med om (mig veterligen) men om det skulle hända så tror jag nog att jag skulle be honom fara o flyga. Det hade inte blivit samma sak igen så ingen idé att låtsas som ingenting...

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Det vet jag inte... ingen aning faktiskt. Jag tror inte på att man kan lova varandra EVIG KÄRLEK för RESTEN AV LIVET liksom. Jag tror på äktenskap med tanke på att många runtomkring mig hållit ihop väldigt länge. Men alltså, njae... jag vet inte. Det är ett jävla stort commitment.

Blir du lätt kär? Inte kär. Det tar nog ganska länge. Jag är lite rädd faktiskt.

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom? Måste hålla med Sara att charmen är fan det viktigaste. Sen kommer det vanliga, humor och så vidare. Men charmen. Det är a & o.

Vad är det mest avtändande du vet? Folk som tror dom är överlägsna alla andra, det och ignorans. Det kanske är ungefär samma sak? Men det är vidrigt oavsett vem det handlar om.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Ptja, det kan väl vara en fördel tror jag. Annars blir det nog ganska svårt att bygga ett liv tillsammans. Fast man kan ju också skapa gemensamma intressen allteftersom tiden går?

Har du fått ditt hjärta krossat? Herregud ja. Det är nog därför jag har lite svårt att bli kär på riktigt. Har blivit väldigt bränd.

Vad är det mest romantiska du varit med om? Jag har svårt för romantik så, men jag minns när jag fick ett påskägg fyllt med lysmelkar av Petter. Det tyckte jag var jättegulligt med tanke på att han då visste hur mycket jag älskar lysmelkar.

Hur raggar du? Hahaha jag går bara fram och visar mitt intresse. Varför spela svår?

Har du en "utseendetyp" hos killar? Mnjae, jag börjar tvivla på det faktiskt. Men det är klart att om man letar så hittar man säkert vissa likheter.

Vem var din första kärlek? Petter såklart.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Haha, känns det bra så äre väl bara köra. Jag har både väntat med det och gjort det på första dejten, är singel idag så ingenting bevisar väl varken det ena eller det andra ;D

Vad tycker du om one night stands? Generellt sett tycker jag väl kanske inte det är så jävla bra, men det blir väl så ibland i fyllan o villan :p

Hur är du som flickvän? Jag är nog ganska..... jag vet inte... det beror väl på hur bra förhållandet man befinner sig i. Jag är en psychobitch om det inte är så bra och är allt smooth sailing så blir jag också smooth sailing.. så är det väl kanske?

Inga kommentarer: