måndag 8 augusti 2011

Iiiiiiiiiiin daaaaaa club!

Åååhhhh så gott. Har varit och lunchat med min följeslagare Zara på thairestaurangen på Pumptorget. Dock känner jag redan nu att det inte riktigt var helt okej. Kanske var det att jag åt alldeles för mycket som vanligt eller för att det är just thaimat jag tryckt i mig? Jag vet inte. Men den där restaurangen är inte helt okej känns det som. Ja ja ja ska inte säga något ännu, kan ju hända att det bara är mättnad jag känner.
Skitttesamma.

Nu ska jag bara få den här jävla dagen att gå. Känns som att det kan gå riktigt jävla skitsegt alltså. Förmiddagen har gått snabbt ändå så det kanske går vägen. Men det är iofs eftermiddagarna som brukar gå segast. Men det ska nog gå bra.
Får försöka hitta så mkt som möjligt att göra så blir det nog bra.
Känns ändå lika bra att sitta här när det ändå är rena rama skitvädret ute. Blir att städa då jag kommer hem idag. Var alldeles för längesen kan jag ju säga (tänker inte säga hur längesen, då blir ni äcklade ;))

Sen väntas middag med brudarna och avrundar med TP-kväll. Det blir nog bra!

Kan ju sen säga till dig som ringer mig från skyddat nummer:
LÄGG AV FÖR HELVETE.
Ringer, jag svarar, sen är det tyst och sen lägger jag på. Så jävla onödigt. Jävla tönt. Antingen ringer du och säger vafan du vill ha sagt annars är det bara lägga ner verksamheten nu på en gång. Capish?

Ajöken möken

Inga kommentarer: