torsdag 4 augusti 2011

Mindre än halva dagen kvar

Jag har kanske lugnat ner mig lite grann från pärsen med bajskorven, men jag har ändå inte kunnat släppa ångesten över en eventuell flytt. Jag vill verkligen inte flytta och det ska jag fan inte behöva heller.
Har i all fall ringt till BodenBo och sen gjort en anmälan om ofredande hos polisen samt kontaktat socialen gällande hennes boendeförhållanden. Så jag hoppas att det blir en förändring och att det blir lugna gatan igen.

Annars då? Nje jag surfar som vanligt. Var med Elin på Ming på lunchen. Så jäkla gött. Lite pinsamt eftersom det var andra dagen i rad, men det få rväl vara så. Thairestaurangen på Pumptorget hade sommarstängt så då valde vi Ming ist. Var så sjukt sugen på friterad kyckling och ris så det var klockrent ändå i slutändan!
Fick dock veta av Niclas att vi ska åka på Retro kring 13:15 så det var väl mindre lyckat att äta som en besatt på Ming. Men kanske bara tar en kaffe eller liknande så får det räcka så. Behöver kaffe känner jag. Så sjukt seg. Kul med miljöombyte iaf och hänga med mina roliga kollegor! Det gör mycket.

Sen är ju som dagen slut, så det var väl en skön arbetsdag känns det som.

Ikväll blir det soffhäng med Martin. Lär trycka lite godis tror jag, se film och sånt som vi brukar göra.

Nae, nu ska jag försöka återhämta mig efter matkoman. Har hjärtklappning för jag åt så mycket. Mindre bra.

Ajöken möken

Inga kommentarer: