söndag 14 augusti 2011

FARMEN-avslutning

Fan vilken kväll! Sanslöst!!
Började med att jag fick en kanna (för saft o sånt därnt ni vet) av Anna eftersom hon tyckte (precis som alla andra) att mitt bristande intresse för att skaffa hushållsartiklar var under all kritik. Skrattade gott. Då drog hon handklovar med svart ludd samtidigt som kvinnan säger "Ja, du har ju rätt svårt att hålla fast killarna, så här får du lite hjälpmedel" hahaha höll på att dö. Fan vad jag älskar henne! Haha så jävla skön.
Vi började iaf göra goda drinkar... mmmmh... sen anslöt Eva, sen Patric och sen ramlade det in folk allteftersom. Riktigt jävla superroligt!! Fy fan vad vi öste! Anna dansade i soffan och jag körde lapdance.... Skrattade en himla massa och mådde så jävla gott med goda vänner och vänners vänner! Tror inte förfesten kunde vara så mycket bättre faktiskt. Så jävla sinnessjukt roligt! Grannarna kom och knackade på "ehh, kan ni dämpa musiken lite, det ekar i våran lägenhet.." så det är väl ett gott tecken på att vi hade kul? Då var det ändå dags att åka till Farmen så det gjorde då ingenting heller!
Sjunger och gastar hela vägen till Farmen, stackars Karin som var nykter... haha.
Kommer in och det första vi gör att älga in på dansgolvet och där möter jag en av de snyggaste människorna jag sett i mitt liv. Där var min kväll gjord! Där och då. Sen blev det bara bättre och bättre!
Såg lite Jay Smith (han var faktiskt snyggare i verkligheten än på TV, har han gått ner i vikt kanske?) och tyckte väl det var sådär. Träffade massa bekanta och hade så jävla roligt. Åkte taxi hem, somnade och vaknade med världens baksmälla. Jävla drinkar. Haha.
Sen har jag varit seg hela dagen. Cyklade dock ändå till Fagge och promenerade med Lina i skogen med hundarna (huuur mysigt som helst!) och målade om morsan o farsans vedbod. Stod o svor under granen, haha. Bakis o jävlig. Men det gick bra och det blev jättefint! Skall dock köras ett till varv, men det får jag väl göra någon gång när jag inte är bakis ;)

Ptja, sen var jag där o myste på bara. Flummade o skrattade som vanligt, åkte förbi Kvantum på hemvägen och handlade. Nu sitter jag här.

Ska bara bädda rent i sängen och sen lägga mig o läsa hade jag tänkt. Imorgon är det måndag och back to reality. Sluta-röka-vecka och PMS-vecka. Det här kan inte sluta bra.

Jajaja, Det blir nog bra.

Ajöken möken!




Inga kommentarer: