torsdag 4 augusti 2011

GWARGH!!

Alltså helt jävla seriöst.
Som ni säkert vet så har det varit lite strul och bök med min pundargranne som drar hem stans alla drägg till sin lägenhet. Det måste hon väl få göra. Bara det att det har kommit till vår kännedom att det förekommer misshandel, sexuellt utnyttjande, "rån", olaga hot samt dumpning av sina behov utanför min lägenhetsdörr. Jepp.
Igår när jag kom hem från Bränna så ligger en välplacerad jävla skitkorv utanför min dörr och en pisspöl en bit bort. ALLTSÅ VAFAN?!
Förstår ni hur jävla förbannad jag är? Dräggen måste seriöst bort!! Jag älskar min lägenhet och jag älskar alla andra grannar. Det är den här kärringen som drar dit dräggen som i sin tur sprider otrevlig stämning.
Då kan man ju dock spekulera i huruvida hon har något att säga till om i sammanhanget eller inte eftersom vad jag förstår så är hon rullstolsbunden och svårt alkoholiserad (med andra ord en utmärkt kandidat för att hamna på hem).

Jag har bott på Sveafältet i 2,5 år och ALDRIG varit rädd. Jag har gått hem själv från krogen kring 3-½4 på morgonen, gått hem själv tidigare på kvällen och varit hemma själv utan att aldrig någonsin varit rädd. Varken i, utanför eller runtomkring mitt lägenhetshus. Aldrig någonsin. Förrän nu.
När jag fick höra att en av personerna som huserar hos den här tanten hade mordhotat en av mina grannar och att han var kapabel till att handgripligen ta tag i oss andra så blev jag riktigt rädd. Ska det verkligen vara så? Att jag inte ens känner mig trygg när jag kommer hem? Även när porten är låst?

Det skär i mitt hjärta att behöva säga att om det inte blir en förändring så måste jag flytta. Bort från min fina lägenhet, mina annars så fina grannar och från älskade Sveafältet.

Inga kommentarer: