lördag 6 augusti 2011

Do I look like I sell drugs?

Hann med rätt mycket igår faktiskt, blev inte så stressigt som jag hade räknat med!
Åkte till Luleå kring 20:30, bussen full med fyllhundar och dampbarn.
Väl framme sprang vi och tog ut pengar, sen vidare till kassan. Var RIKTIGT smidigt i år. Tog inte ens fem minuter tror jag. Helt sjukt bra. Mycket smidigare än förra året. Då var det under all krititk. Sprang till Norra Hamn och såg Adam Tensta. SÅ JÄVLA GRYM. Synd bara att det är fjortisar som ska förstöra (som vi konstaterat så många gånger tidigare) Förutom det så var det en riktigt jävla grym spelning. Har inte lyssnat så jäkla mycket på Tensta annat än radiodängorna och på fest (när Tensta-freaket Elin är igång). Men allt är ju bra live så det var bara att ösa på som aldrig förr!
Svettiga och jävla, men väääldigt glada, gick vi vidare mot Badhusscenen för att se Håkan!! ÄLSKADE HÅKAN. Kändes lite borta i början (full?) men tog igen det sen. Riktigt jävla bra! Han spelade mina favvosar och gillar ju han annars också så där var det ingenting att klaga på. Konstigt nog mindre fjortisar där? Gick inte ihop riktigt.
När Hellström var färdigspelad sprang vi till thaimaten! FY FAN VAD GOTT. Slår allt dom där Bredåkers thailändarna! Trevliga, gulliga och god mat. ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!

Åh. Sen kom McDicken i flådbilen och hämtade upp oss. Värsta lyx att slippa åka fyllelåda (buss) igen!

Idag var det tänkt att det skulle vara fest här, men vi kör nog hos E & K ist. Närmare till krogen!
Dock betyder det att jag måste köra en noggrann städning här hemma. Om man städar för fest behöver man ju bara plocka undan det värsta, diska osv. eftersom det ändå ser förjävligt ut dagen efter. Men nu måste jag alltså "städa för mig själv". Bajskorv.
Ja ja ja, inte säkert jag hinner med allt. Men att diska och gå ut med alla jävla tomflaskor och rensa i kylen ska jag nog hinna med!

Bäst jag sätter igång.

Ha en bra lördag hörni, det ska jag!

Ajöken möken

Inga kommentarer: