torsdag 18 augusti 2011

Tooorsdag

Fan, det är redan torsdag idag? Herregud vad snabbt det har gått! Fast det gör väl ingenting egentligen eftersom det är festen med stort f imorgon. TJEJFEST. Fan så jävla underbart. Har längtat så jäkla länge :D Dricka de där helvetesdrinkarna som är så jävla bra på kvällen men som ger baksmällan from hell dagen efter.... konstigt nog återvänder man alltid till drinkarna och mår jävlart skit dagen efter. Det är en intressant baksmälla också, den bara ligger där och gror i flera dygn känns det som. Haha. Kul att jag redan pratar om baksmällan när jag fan inte ens festat än. Hehehehe.
Aeh, det ska bli riktigt skoj!! Återstår att se bara hur bra det kommer gå utan cigg.... Som tur är så tror jag inte det är nån av brudarna där som röker så det kanske går bara fint? Jobbigare blir det när vi kommer till Bränna... Får väl gå omkring med mina prillor o vara snygg. Huvva.
Hjälper ju lite grann iaf med dom där småsnusarna så det är väl bra. Ska fan inte röka. JAG SKA INTE. Bla bla bla vem försöker jag övertala, annat än mig själv? Fy fan. Hur svårt ska det vara egentligen? EGENTLIGEN? Det är ju bara i skallen det sitter. Borde läsa den där omtalade "Sluta röka-boken" som alla pratar om, som har fått de allra mest inbitna rökare att sluta. För trots att jag känner till alla faror och att min älskade, fina, bästa mormor dog i följderna av rökning så är jag fan konstant röksugen och hade vilken dag som helst kunnat ta en cigg. Det är ju fan skadat? Måste finnas något annat jag kan fylla ut ciggen med, eller hur? Som inte är godis eller snus då, givetvis. Fick ett förslag från gubbarna här i bygget att så fort jag känner röksug så ska jag gå ett varv runt huset. Ska kanske köra på det? Jag o Jonas var lite inne på att köpa salta pinnar o tugga på, så det blir en negativ betigning. Rök/snussug=salta pinnar=äckligt. Tills slut kanske det blir som med Pavlovs hundar, att man betingar en känsla/ett ljud med något negativt (fast hundarna fick ju en positiv betigning, men det borde ju vara samma princip?) För hur gott är salta pinnar egentligen? Ganska menlöst. Som att tugga på en barkbit eller nåt. Torrt, smaklöst och äckligt. Kanske inte så nämnvärt nyttigt, men säkert bättre än både cigg, snus och godis? Aeh, den tål att funderas på. Helt klart.

Ne ni. Snart ska jag åka mot Luleå för att övervaka visning igen. Skönt att komma iväg en sväng. Dock ångesten för att köra tjänstebil... blä. Hatar att köra nya bilar, hahaha. Kommer få motorstopp på 97:an (tro mig, jag hade säkert klarat det).
Nej. Inte vara sån nu, det kommer säkert gå fantastiskt (eller hur?). Maria följer med så då får väl hon ta över i värsta fall. Ifall jag blir helt jävla förlamad, hehe.

Ne, nu ska jag fortsätta här.

Ajöken möken

Inga kommentarer: