fredag 5 augusti 2011

...ta på dig dansskorna!

Blev inget häng med Martin igår. Plutten har ju flyttat, så han är inne i den där roliga fasen där allt ska hängas upp, fixas och donas med ;) Grattis! Skönt att jag slipper.
Istället cyklade jag till Fagge och hängde där med familjen som jag inte träffat på en vecka. Var ännu mer längesen jag hängde med Dadde så det var mys. Busade med Maja, surrade, skrattade åt mig och min intelligens. Se bara här:
Jamak: Visst pratade du lite franska?
Lino: Mnjäeu, lite fraser kanske...
J: Ouii! Une petite de frasér...!
L: Frasér? Vad betyder det?
J: .....
L: Du kommer aldrig tro vad jag gjorde precis, du kommer tappa all tillit till mig...
J: Nej du gjorde väl inte...
L: Joo... *skrattar så jag grinar*
J: Inte Translate??
L: Jaaaaa....

Klockrent!

Annars då?
Jo, Dadde stekte plättar och jag och Catti åt. Tur man har en bror som gillar och är bra på att steka plättar ;) Klockers! Gött.
Sen tog jag lillbilen och börnade hem för då vankades det Kalas med "CB".
Movits! är alltid så jävla bra! Har sett dem ett par-tre ggr och de är fan lika bra varje gång. De levererade. Precis som Luleå-fjortisgangstersarna. Fy fan. 90-talet ringde och ville ha sina hooker-clothes back och idiotmaffian ringde och ville ha sina medlemmar tillbaka.
Boden ligger i lä kan jag ju säga. Vi har inte en suck mot Luleåfjortisar. Jobbiga människor. Kom på mig själv med att bara fascinerat glo på dom för hur de betedde sig. Usch. Drägg!

Mnjae, sen åkte vi hem. Vi konstaterade "Japp. Nu åker vi hem och sover". Lite avis var jag ju på alla fyllehundar som fick stanna kvar och dricka sig redlösa i öltälten, äta thaimat och vara bakis imorn. Ja ja ja, det tar jag ikväll ;) Då kör vi!! Adam Tensta och Håkan Hellström!! FY FAN VAD BRA.
....sen imoron FETFEST (haha) hos mig. Alla är välkomna, bara man är skötsam!

Nej hörni. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och försöka tidrapportera. Önska mig lycka till.

Ajöken möken

Inga kommentarer: