måndag 9 januari 2012

alltså jag fryser ihjäl vilken sekund som helst! det är -20 ute och de har inte ens fixat det faktum att det BLÅSER in genom fönstrena... sitter här o har ont i fingrarna för att jag är så jäkla kall. vilken arbetsmiljö man har... JA detta har vi påtalat ett flertalet ggr. inget händer. FM i ett nötskal. ja ja ja.

ska strax gå upp o käka min lunch. sallad. magnus har ju fått för sig att han blivit fet o måste banta (typ) så jag åker ju på att äta kaninmat. men det är ju bra. då kanske jag slimmar till mig lite. fast chipsen jag åt igår räknas nog inte in i facket "hälsosam kost" men det sket ju jag i. tänker lite så här: "salladsmiddag+chipsefterrätt= +- 0!" awesome.

blir en promenad med anna i eftermiddag. skööööönt. låg på soffan HELA dagen igår o känner mig alltså som en degklump just nu. inte så kul. en promenad skulle göra gott. för kropp o själ! sen ska jag försöka ragga upp skjuts så jag kan hämta en hylla som jag lyckades norpa åt mig. kanonfin och den kommer passa helt perfekt i mitt vardagsrum har jag bestämt.
aeh, jo men nä så är det.

äsch. dags för lunch.

ajöken möken

Inga kommentarer: