tisdag 10 januari 2012

grattis anna på födelsedagen!

vilken cirkusmorgon... jösses amalia! försov oss. till o med magnus som brukar kliva upp typ halv 6 (bonn-pöjk som han är). neii, kvart över 7 vaknade vi. paniiiik. streeeess. måste ha sett kul ut när vi for omkring som yra höns båda två, med funderingen vad det egentligen är vad vi letar efter. för visst är det så när man försovit sig? man yrar omkring och letar något, men vet inte riktigt vad. sprätter omkring som en höna och försöker samla tankarna. haha. panik i kubik. var iaf på jobbet tjugo i åtta så det var ju helt ok ändå! tur att det inte är så långt ;)

igår var det inte en så jäkla produktiv dag alltså. kom hem efter jobbet, såg lite tv. handlade. inväntade min älskling, sen började vi (=magnus) med middag. tog 1,5 timma... sen var klockan halv nio, magnus gick o tränade.....såg tv... magnus kom hem. duschade. sen gick vi o la oss. fruktansvärt lat dag.
blev ingen fys eftersom vi hade måndagsmöte kl 15 och det brukar ju ta cirka en timma. så får bli fys idag istället. funderar på att promenera i dagsljus så jag kanske blir lite pigg! vore fantastiskt skönt att promenera innan/efter lunch! men vi får se, vore också skönt att promenera efter jobbet.
fast å andra sidan snackade vi om att ta oss till fagge o låna bilen för att kunna dra en storhandling (vuxenpoäng!) och sen åka förbi zara o chrille en sväng. men vi får se hur det blir. det känns som att dygnet har alldeles för få timmar just nu som det verkar. vill hinna förbi lina & patrik också, samt ta en promenad med sabina o hundarna, patric har jag inte träffat på länge, chicken mcdicken har jag inte träffat på MÅNADER... alltså behh. tänk om man skulle ta semester bara för att hinna umgås & träffa alla? haha. det vore så sköööönt. underbart. men nu är det vardag o som tur är så är jag ju inte ensam om att bara ha 24 timmar på ett dygn, 9 timmars arbetsdag och alldeles för få vakentimmar. egentligen är det inte så konstigt att man inte hinner med något alls överhuvudtaget. sen vill man ju inte stressa ihjäl sig heller...
aeh. sidospår.

nu ska jag hur som haver försöka se till att arbeta bort lite surdegar i arbetslistan.

ajöken möken

Inga kommentarer: