torsdag 5 januari 2012

83 SIDVYER (var det visst) igår... är det lite på jobben nu? patric? sara? ;)
eller är det bara idioter som snokar!?

kan börja med att berätta att gårdagen var mycket bättre än tisdagen. det måste fan i mig ha varit den värsta dagen på väldigt länge. gårdagen var alltså bättre. bestämde mig för att inte vara arg, utan vara glad. inte vara långsint, för det är jag inte egentligen. så det hjälpte bara fint.
sen var det bara chill som gällde hela kvällen. vi hade tänkt gå och spela biljard, men det var skönare på soffan så där hamnade vi resten av kvällen.
satt uppe sent och drack varm mjölk, pratade. gick o la oss, myste, pratade sen till halv ett. lite sliten idag, men inte så farligt ändå. halvdag idag så det skall nog gå bra.

har btw kommit ut en efterlysning som jag gärna vill att ni sprider gällande davids misshandel förra helgen. klicka här.
de efterlyser vittnen. spriiiiiid vidare! tack puss.

nu ska jag städa mitt skrivbord.

ajöken möken

2 kommentarer:

Patric sa...

Jag har semester den här veckan och har som policy att spendera tiden här hemma! Så då blir det en hel del bloggläsning. ;) Gick in på din minst 20 gånger igår.

Anonym sa...

Hejsan!

Jag är en av idioterna som smygläser din blogg. ;o) Jag har kagt in dig bland de andra bloggarna jag läser på bloglovin så det kan bli lite oregelbundenhet i mitt läsande. ;o)
Ha det bäst. Jag delade länken på fejjan... ;o(

// Ingela K