onsdag 14 december 2011

åhh snart får jag gå hem. tänk så himmelskt att komma hem till lilla maja. undrar just om hon gjort några hyss? i måndags blev hon så glad när jag o magnus kom hem att hon åt upp en strumpa! jajjamän. jag sa till magnus "hon tuggar aldrig, hon bara suger på strumporna, eller gnagar lite grann... " sekunden senare hade hundrackaren svalt strumpan! HEL. alltså *slurp* så var den borta. hon är ju helt utvecklingsstörd!
jag minns när molly åt upp en plastfigur som man får från tom & jerry-kex ni vet? hon svalde den hel och några dagar senare låg jerry där i en hög av bajs och såg glad ut. bissarrt.
maja är mer för att bära omkring på saker och ting. flytta o dona. när jag bodde hemma spred hon rentvätt runtom i huset. främst i trappan. där hade hon omsorgsfullt placerat ut trosor, strumpor o bh:ar på varje trappsteg. haha. underbara djur!

nu är det inte så jättelänge kvar tills jag checkar ut för idag som sagt! då är det rasta maja som gäller, äta middag och sen börnar jag och magnus ut till heden för att träffa zara o chrille! har inte träffat dom på så sjukt länge så det ska bli trevligt :) gäller att passa på medan vi har bil!

ne. nu ska jag börja checka läget här och sen försöka få restrerande tid att gå!

ajöken möken

Inga kommentarer: