fredag 23 december 2011

åhh så underbart det var att få träffa mamma, pappa o hannes igår! äntligen fick dom komma hem!! då hade jag o david plockat fram julgrejer ojag hade lagat mat o laddat kaffe. så dom inte skulle behöva tänka på det när dom kom hem, det var väldigt uppskattat!
sen var vi kvar där en stund o surrade o drack kaffe. kände på hannes hjärta och det var skrämmande vilken förändring det har blivit! det slog NÄSTAN normalt!! så jäkla läskigt hur bra det fungerar. förut lät det inte som ett hjärta, det knarrade o knorrade o slog ojämnt. så obehagligt! men nu slog det jämnt och fint.
så det kändes superskönt att dom äntligen fick komma hem!!

sen åkte vi hemåt. jag duschade o fixade o sen promenerade vi till ringis. dock ovanligt tomt där, dom andra är ju hemma. med ett undantag, där stackarn måste jobba på julafton.
så vi gick o la oss ganska direkt. heeelt färdiga. dock var klockan strax innan 12 innan vi släckte o det känns idag... beh. ja ja . bara halvdag idag! underbart!!

så idag ska jag städa skrivbordet o sen blir det salut på kvarnängen. ska försöka hetsa förbi stan en sväng och sen till fagge och stanna där hela helgen! mysigt.

ne. nu ska jag försöka ta tag i kaoset.

ajöken möken

GOD JUL på er snokare!

Inga kommentarer: