onsdag 26 oktober 2011

paus

jag tar en liten paus i mitt arbete.
har faktiskt jobbat på riktigt bra. mycket faller på mig nu när min roomie är iväg och fysar. gör mig ingenting! jag vill som bekant ha mycket att göra.

har pratat lite med min moster. vi ska ju bo hos henne jag och dadde när vi åker till sthlm nästa vecka. så kul att träffa dom igen! <3
hon är så rolig, hon frågade ju såklart ut mig lite om x. jag berättade med drömmande röst om huuuur bra det känns och huuuuur o-svinig x är osv. "så han gled igenom cynismens nålöga?" "jajje! men han bevakas med hökögon!" säger jag något skämtsamt. "såklart, moster kollar upp alla myndighetsregister. ringer anonymt upp arbetsgivare, släkt och vänner och snokar. sjukjournaler granskas." hahaha det kan ha gjort min dag! (LUGN x, är inte så farligt! mamma har redan godkänt :D)

idag är en bra dag. det känner jag. en jättebra dag. jag bara längtar till ikväll. jag spricker av saknad, glädje, längtan! :D

efter jobbet hade jag tänkt försöka ta mig till stan och leta rätt på en vettig foundation som INTE gör att jag ser ut som ett pudrat spöke. som tillför lite fukt, som inte täpper till och som måste täcka mina pandaringar! kan bli svårt, men jag är målmedveten och är beredd att lägga ner tid och faktiskt BE OM HJÄLP. annars är jag ju alltid "ja ja, den blir bra!" men nu jäklar. haha kommer sluta med att jag failar, JAG VET. men tanken är ju god iaf.

aeh, ett sista ryck nu innan jag går på lunch!!! pepp pepp pepp!!

ajöken möken

Inga kommentarer: