torsdag 13 oktober 2011

inte så länge kvar nu

behh! jobbat på som fan hela förmiddagen. fått bort massa surdegar. fy fan vilken tillgång jag är på upphandlingsenheten. det är ju stört. haha. ödmjuk som få.
lunchade och spårade med kollegor. öl i droppställning och skillnaden mellan att snorta, injicera och röka, vad händer om man tar knarket rektalt och så vidare. älskar spåret som uppstår. alltid. men det är roligt att få garva lös lite.

nu sitter jag här igen och känner hur hjärncellerna strålas sönder av datorskärmen. väntar på svar från alla möjliga människor så finns inte så vanvettigt mycket att göra egentligen. jobbar man effektivt så blir det så här. allt handlar om att trycka ner listan så mycket som möjligt. få bort så många ärenden som det bara är möjligt. synd bara att vissa (nämner inga namn) inte riktigt anammar detta arbetssätt. mycket blir liggande i veckor helt utan anledning. frågar "hinner du med allt? ska jag hjälpa dig?" "nä det behövs inte"
så då får det väl vara då. tar man på sig så mkt arbete så få rman kanske sen då leva med att inte hinna med allt. den det drabbar? grabbarna ute på förbanden. det är jävligt synd för det skadar också upphandlingsenhetens rykte. vi ska finnas tillgängliga, vara effektiva, tillmötesgående och hjälpsamma.
synd bara att inte alla kör på den policyn.

ja ja ja. nu ska jag vara tillgänglig (haha), effektiv, tillmötesgående och hjälpsam.

ajöken möken

Inga kommentarer: