lördag 1 oktober 2011

åhhhh

låg på soffan heeela dagen igår. mådde skit från början till slut. går och lägger mig tidigt och hoppas det ska ge med sig, eller åtminstone bli lite bättre. men nä. vaknar kring 3 och mår verkligen skit. det rinner ur ÖGON, ÖRON, NÄSA och halsen är igentäppt. rethostan from hell. alltså hur kan det bara bli värre och värre och värre?! vore helt okej om det var som i onsdags/torsdags. men nu? döden vore en befrielse.
ska åka till vårdcentralen kring 13 och kolla upp mina öron. det kan ju inte vara bra att jag vaknar upp av att det rinner "snor" från dom?! eller hur? haha fräsch tjej. googlade, men det kom mest upp "rinnande öron hos hundar" "menade du rinnande öGon" osv. NAE. jag menade; RINNANDE ÖRON MÄNNISKA. behh.
jag hoppas att jag får någon super-antibiotika. orkar inte ha ont i hela skallen. känns som ett konstant spännband runt skallen med någon som gräver runt med tops alldeles för långt in i öronen. precis så känns det. plus halsmandlar stora som pingisbollar som någon kittlar på hela tiden. HUR KUL ÄR DET DÅ?

nae nu ska jag sluta gnälla.
ska fortsätta läsa bloggar och dricka vatten. ta en till ipren (som för övrigt inte hjälper ett jävla skit)

ajöken möken

Inga kommentarer: