tisdag 20 september 2011

regn regn regn

jag undrar hur mycket regn som egentligen kan falla ner från himlen? borde det inte ta slut någon gång? nåja, vi fick en fin helg iaf. om man ska se till vädret vill säga.
nog ältat om det...

gårdagen gick jävligt snabbt. tjoff! så var det dags att packa ihop och bege mig ut i barkspåret. sprang ca 4 km!! så jävla duktig.
var riktigt jäkla skönt. rensar tankarna så underbart när man är ute o rör på sig. verkligen rensa hårddisken på allt som stör.
sen lagade jag middag för första gången på säkert 1 månad... alltså lagade riktig mat. inte typ köttbullar eller burksås... haha. pinsamt värre. blev kryddig kyckling om jag kommer undra över det. gi-style om jag kommer undra över det också.
sen diskade jag och städade undan. planterade mig på soffan o sen kom min finis som jag saknat så jäääävla mycket. värsta mys.

idag är det tisdag. en grå tisdag. spöööregn. promenerade imorse i regnbyxor, regnjacka, stövlar och paraply. torr var jag när jag kom fram, men det känns lite jobbigt ändå att behöva ta på sig hela munderingen. men ja ja ja. kunde varit värre. ska inte gnälla. KLÄDER EFTER VÄDER.
måste köpa ett bättre regnställ bara, som är lite mer funktionsdugligt. eller ja, det läker ju inte in vatten eller så, men det är inte så smidigt att röra sig i. tänkte även köpa nya, smidigare, gummistövlar.
får göra det lite senare i veckan.

aeh hörrni, nu ska jag arbeta vidare och tagga för simning med anna i eftermiddag, för att sedan avrunda med middag hos kusin zara :)

ajöken möken

Inga kommentarer: