onsdag 7 september 2011

Lill-lördag

Åhh, vilken mysig dag det blev igår. Anna & Karin hämtade upp mig direkt efter jobbet och vi åkte till Vera & Micke, väntade in Malin o knallade sen till Max.
Därefter såg vi Water For Elephants. Rätt bra film faktiskt, en annorlunda film för att vara Hollywood. Eller ja, själva storyn var väl samma lika som alla andra Hollywood-filmer men själva cirkusgrejen. Älskar 1920-1930-tals cirkustema. Fick jag välja ett maskeradtema så skulle det helt klart vara 1920-tals cirkus :D Utan clowner då förstås.... Min reaktion i lördags när NÅGON klädde ut sig till clown var inte okej (skrek hysteriskt och började sen skrikgråta, haha)
Ja nä, summa summarum är att det var en riktigt mysig kväll. Kunde inte bli bättre efter att ha känt mig lite låg hela dagen. Det var ingenting allvarligt så egentligen, bara det att det var en sån dag. Antar jag.
Promenerade hem med Anna sen & lade mig sen på soffan resten av kvällen. Så skönt.

Somnade såklart alldeles för sent som vanligt, men jag tror att jag fortfarande är på Greek-mode att det på något konstigt vis ändå går hyffsat bra? Förstår ingenting. Ja ja ja.

Idag blir det lunch med löne-tjejerna och i eftermiddag simning med Anna, sen middag med Martin. En riktigt rolig onsdag!
Det är bra, då går tiden fort!!

Aeh, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och äta lite Jelly Beans :D (Lina har fått mig att köpa JELLYBEANS istället för "vanligt" godis.... damn you ;D)

Ajöken möken

Inga kommentarer: