onsdag 20 juli 2011

Vovvar, äppelkaka och Downs Syndrom

Åhh, blev bjudna på äppelkaka idag på fikat! Med vaniljsås givetvis. Så himla gott! Precis vad jag behövde då röksuget började göra sig påmind. Men det går ändå bra. Jag vet att det mest är psykiskt eftersom jag inte rökte mer än kanske 2-3 st per dag.
Sen igår slog det mig att jag inte rökte nåt mellan 15:30 och 21:30. ALLS. Överhuvudtaget. Så jag menar så jävla beroende kan jag ju fan inte vara, eller hur?
Nae. Men det går nog bra det här ska ni se. Jag hoppas verkligen det.
Det som kanske kan vara lite jobbigt är kanske på fester, men å andra sidan så röker jag mest bara för att alla andra gör det. Iofs är det lite svårare att ge fan i det nu på sommaren när man bara sitter ute. Då är det så lätt att man kedjeröker liksom.
Men jag måste klara det, att feströka funkar inte. Det är bara att ge fan i det helt och hållet. Nåt bloss kanske, men fan inte mer än så alltså.
(Jag kan inte totalförbjuda, då går det åt helvete).

Nej hörrni. Detta kommer gå fint. (Det är mig själv jag försöker övertyga)

Mnjä men om jag ska fortsätta surfa runt här. Alex Schulman är duktig på att uppdatera bloggen. Så där händer det mycket.
Han är på sitt sommarställe på Gotland och jag vill bara skaffa unge, gubbe och stuga på Gotland när jag läser hans blogg. Det verkar så gemytligt.
De har bastu dessutom och jättefin ladugård (de har byggt om den till bostadshus). Så vill jag ha det. Tror jag måste snärja Schulman, synd bara att hans fru är så förbannat snygg att jag nog inte har en suck.
Men jag kan ju alltid joina dem via bloggen. Flyr dit i tankens värld lite grann.
Som den psychobitch jag är :D

Ajöken möken

Inga kommentarer: