torsdag 14 juli 2011

Smiling keeps you young

Brrr.... cyklade hem på lunchen och jag kom på mig själv med att tänka "Men var det verkligen så jävla jobbigt när det var 30 grader varmt?" Jag måste lägga ner det där eftersom det ÄR förbannat jobbigt när man sitter inomhus och arbetar. Förresten är det jävligt jobbigt även när man är hemma och går omkring med ett konstant kladdigt lager över hela kroppen. Spelar ingen roll om man duschar, man är lika svettig efter 15 minuter igen. Så, Lino, sluta för fasiken gnälla om att det råkar vara lite SYRE i luften nu!

Slog mig i förmiddags att det endast är ca 2 veckor kvar till fallskärmshoppning! Howboy. Det kommer bli great. Sen väntar PDOL samma helg (skall springa igenom på lördagen var det tänkt, fira att vi överlevde liksom), sen LK och i slutet av augusti drar vi till Kroatien. Guuuud vad jag längtar. Ska bli fantastiskt skönt.

Men just nu vill jag bara hem. Eller cykla till Fagge rättare sagt och äta jordgubbar och smultron direkt från landet, gå barfota och busa med Maja. Jepp. Det ska jag göra idag.

Imorgon väntas fredagsmys i form av dejt med Becki efter jobbet och sen filmis med lilla familjen (Elin & Robin). Längtar efter godis. Så sjukt godissugen.
Men först skall denna dagen avverkas. Det går nog bra.
Har fortfarande många bloggar som jag inte har avverkat riktigt ännu ;)

Ajöken möken

Inga kommentarer: