fredag 15 juli 2011

999

Detta är mitt 999:e inlägg. Shit vad tiden går. Tänk ifall jag hade varit duktig och uppdaterat varje dag, då hade det nog varit långt över 1000 inlägg! Men nu är jag inte duktig, hehehe.

Fan vad skönt med fredag idag, äntligen!! Längtar så efter att få sova ut riktigt ordentligt. Säkert kommer jag vakna kl 9 imorgon och vara pigg. Men då får det väl vara så då. Rätt skönt att ta sig upp på morgonen och styra upp dagen lite. Titta på Nyhetsmorgon och dricka kaffe. Det är faktiskt rätt mysigt så det hade i och för sig inte gjort så mycket ifall jag nu skulle vakna kl 9.

Var på Fagge igår och träffade mamma o pappa (och Hannes såklart) som kom hem efter semestern. De har varit i Talinn och semestrat. Dock verkade de inte alltför nöjda. Det hade varit jättevackert i Talinn men att ta sig dit hade varit ett projekt i sig. Efter att ha sovit i kajen i Helsingfors (i bilen), efter att farsan hade blivit erbjuden lite "funny funny" och Hannes mått dåligt så tyckte de att det var skönt att komma hem. Men de rekommenderar alla att åka till Talinn, men då kanske frakta sig på annat sätt än bil. Det var tydligen enklare att ta sig runt i stan med lokaltrafik. De hade varit nära hjärnblödningar allihop efter att ha kört bil i både Helsingfors och även i Talinn.....
Men det var skönt att de kom hem iaf, för bilen har till råga på allt strulat o jag var nojjig att de skulle bli stående i Ykkäpälkäjämkää i 374 timmar. Det hade ju inte varit så kul. Men nu är de hemma och jag tjatar fortfarande (som jag gjort de senaste 5 åren) att de måste köpa en ny bil. Nu kanske dom lyssnar?

Na. Idag är det fredag och efter jobbet ska jag träffa Becki! Fan så kul. Så längesen jag träffade henne, eftersom hon bor i Västerås så träffas vi alltför sällan. Det är ju inte alltid hon har vägarna förbi här uppe (särskilt inte när hennes föräldrar också flyttat söderut) och det är inte alltid jag har vägarna förbi Västerås liksom ;P Men nu är det alltså dags och det ska bli så trevligt! :)
Sen är det fredagsmys för hela slanten hos Elin & Robin. Jag längtar efter godis!!! Inte vilket som helst heller, måste vara från Kioskbaren. De där goda melonerna, lysmelkar, lakritspuffar, vita majsbollarna, sura flaskorna.... GAHH!! Jag DÖR. Har varit sugen hur länge som helst. Haha. Blev inte bättre när jag o Cattis pratade om godis jävlart hela fikat igår heller. Vi är godisråttor båda två och båda var så SJUKT godissugna. Haha. Fy fan vad hemskt.

Jaja. Nä nu ska jag hälla i mig kaffet och sen ta en rök tror jag.

Jag funderar också ifall jag kanske ska göra någon form av resumé vid mitt 1000e inlägg? Typ sammanfatta de här åren jag har bloggat på BlogSpot, givetvis för min egen skull. Eller så tillägnar jag det bara till mig själv helt enkelt, hehehe.

Tål att funderas på.

Ajöken möken

Inga kommentarer: