tisdag 19 juli 2011

Min trappuppgång luktar som pisshissarna i Sthlm's tunnebanesystem

Höll på att kräkas när jag åkte hem på lunchen. Jag åker upp i hissen, beredd på att det brukar lukta unkasitolle utanför hissen. Det brukar lukta obeskrivligt vidrigt men idag tar det fan alla jävla äckel-rekord alltså.
Varför? Jo. Min alkis/knark-granne drar stans alla jävla drägg till sig och därinne sitter de alltså och super, röker, knarkar, gangbangar (?) och äcklar sig. Det STINKER ut i trapphuset från deras äckelorgier. För att försöka beskriva stanken så kan jag säga: pisshissar i Sthlm's tunnelbanesystem med en touch av bajs. Jag har åkt dessa hissar ett fåtal gånger av olika anledningar (min moster har haft barnvagn, Hannes har suttit i barnvagn, Hannes har inte orkat ta trappor osv). Det luktar alltså smuts, piss, alkis, fimpar och SKIT. Alltså det är vidrigt detta. Kan jag ringa någon? "Hej BodenBo, min granne klarar inte av att sköta sin personliga hygien, hjälp?"
Det känns som att detta är ett problem. Som TUR ÄR så åker inte denna STANK in i min lägenhet, men det är väl för att jag alltid vädrar just in case liksom. Vill fan inte vakna upp på morgonen, öppna sovrumsdörren och mötas av doft á la T-Centralen. Nej tack..
(Sen att man blir full av att gå in i hissen efter en av dessa drägg behöver jag knappast nämna, va?)

Äh fy fan. Stanken sitter kvar i näsan. Gwäck.

Inga kommentarer: