fredag 29 juli 2011

Hearts in the air!

Skönt! Nu är det bara att fixa för kvällen! Äta hann jag göra på stan med McDicken så det behöver jag inte engagera mig alltför mycket i. Kanske äta något litet innan jag häller i mig kvällens första Morgan.
Hann en repa på stan också, köpte två lyktor på Gilla och såna där FemalBalans. Det är inte lite pinsamt att köpa ett preparat som hjälper mot PMS/KLIMAKTERIEBESVÄR. Eftersom jag är 22 år gammal kan nog vilket stolpskott som helst räkna ut att jag inte äter dom för klimakteriebesvär. Likväl känns det något åldersnojje-skapande att köpa något som det står "klimakteriebesvär" på. Men dom funkar alldeles utmärkt så "vad fan" tänker jag och kör på.

Ja nu är det bara att hetsa igång för snart börjar kvällen!

Vi kör förfest här hos mig (alla är välkomna, bara ni är skötsamma!) och sen drar vi vidare till Bränna. Kommer bli riktigt kul hoppas jag! Har verkligen längtat efter en utekväll med goda vänner!! Får fan abstinens av att vara inlåst i en husvagn med hela familjen. Men det är som sagt behövligt det också, men någon gång tröttnar jag och vill ut och RÖJA. Det ska jag göra nu.
Men inte för hårt för att undvika en eventuell baksmälla imorgon. Fast det bästa är nog att bara köra all in och vara DRÄGGFULL eftersom det är då baksmällan brukar utebli. Glad att det inte är jag som ska köra bil imorgon ;)

Ja ja ja, nä ni. Nu måste jag hetsa igång här.

Ajöken möken och ha en trevlig kväll för det ska jag, tralala!

Inga kommentarer: