måndag 20 juni 2011

You can count on me, because I can count on you

Åh herregud vilken helg! Fy fan så jävla bra.
Fredagen var ju helt underbar. Förkrökade här med Anna o Karin. Så himla underbara tjejer!
Sen gick vi i samlad trupp till I19 och fortsatte spåret där. En Captain Morgan o Cola kostade 30 spänn o det var en assnygg kille i baren. Gissa var vi var (och hur jag mådde dagen efter)?! Haha. En kanna vin för en hundring. Inte illa alltså.
Hur som haver. Skitroligt var det! Hur jävla kul som helst!! Träffade två jättetrevliga killar som joinade oss på Bränna sen när det var dags. Blev dock inte särskilt långvarig på Bränna då det var förbaskat kallt men det blev bra ändå!
Så himla bra.

Jag har gått omkring med något sorts rus hela helgen. Jag vet inte varför, men det är väl nåt som följde med efter fredagen gissar jag. Ibland blir det bara så. Det sätter sig liksom.

Annars har jag faktiskt tagit det lugnt. Gick varken på travet, Farmen eller Flygdagen på F21. Såg film här hemma och agerade fyllechaffis åt Mörten, Tobbe o gänget. Så himla härliga! Lite avis var jag såklart när dom ranglade in på Farmen, men det var rätt skönt att få åka hem o sova också :)

Igår var jag på Fagge o sen åkte jag o Dadde hit och såg på Band of Brothers. Är inte alltför bortskämd med besök från honom så det var mysigt.

Ja, och sen var det måndag idag igen. Gick ändå rätt bra. Var väldigt trött då jag låg o snurrade hur länge som helst igår. Oförmögen att somna så låg jag bara o var lite orolig. För vad? That I don't know. PMS-ångest tror jag. Har drömt konstigt i natt också.

Ja ja. Ikväll blir en tidig kväll.

Åhh om det bara kan sluta regna. Måste till Korren.

Hoppas allt är bra med er, här är det bra!

Ajöken möken

Inga kommentarer: