tisdag 21 juni 2011

Sleeping Lessons

Fan vilka jävla dagar. Helt sjukt.
Jag har känt mig helt jävla störd i skallen. Som ett labilt jävla pucko som varken vet ut eller in. Varför känner jag så här? INGEN ANING.
Det som är det sjuka.

Har jättesvårt att somna om kvällarna, omotiverad, rastlös men ändå seg, nedstämd, nervös och allmänt less om dagarna. Kan det verkligen vara så att PMSen och mensen gör mig helt jävla dum i huvudet? Är så fallet så måste jag kolla upp detta, snarast. Har sagt det hur länge som helst nu att jag måste kolla upp mina extrema humörsvängningar, men har aldrig blivit av. Men eftersom det påverkar min vardag, min sömn, mitt humör och min livsglädje (typ!) så känns det onekligen som att det är dags att göra nåt åt detta. Fy fan för den här jävla skiten.
Vore det inte så att jag kanske vill ha barn i framtiden så hade jag fan i mig steriliserat mig för längesedan.
Jävla skiit.

Ja ja, allt är inte skit ändå och det är vad som är bra jag måste fokusera på. Jag har så sjukt roligt på jobbet. Jag älskar verkligen mina arbetskamrater och min fina kusin Zara som är en ständig gäst på fikarasterna! Vi garvar och garvar och garvar. Det är så jävla underbart och befriande att slippa vara nedstämd dygnet runt!

Sen på fredag är det midsommar och jag hoppas på uppehåll i det här jävla regnandet. Har inte alltför höga förhoppningar om att det kommer vara soligt som förra året. Men bara det inte regnar så får vi väl vara glada över det! Särskilt med tanke på att de senaste dagarna verkligen har regnat non stop. Så jävla tråkigt, klart vädret påverkar humöret också.

Njä.
Jag ska inte gnälla. Men det är jobbigt att vara jag när sömnen blir lidande. Då mår jag automatiskt skitpiss.
Äh.

Det blir nog bra det här också ska ni se.

Ajöken möken

Inga kommentarer: