torsdag 2 juni 2011

Nyttodag

Hej och hå. Har gått ett tag sedan jag bloggade sist. Har inte ens orkat starta datorn när jag kommit hem tror jag? Jo, det kanske jag har. Men jag har inte tänkt på att blogga. Jag kommer bli sur på mig själv i framtiden. Hehe.
Men egentligen har det inte hänt så fasligt mycket i veckan. Mnja. Förresten. Var o klippte mig i måndags. Slingade håret också. Allt som allt var jag där i fyra timmar. Tog ett tag att försöka undvika den där orange tonen. Men det verkar ha gått bra för det är väldigt fint tycker jag! Nu ska det bara blekas lite mer av solen så det ser lite mer naturligt ut. Så nu hoppas jag att solen tittar fram! Mitt hår måste blekas ;) Haha.

Annars då? Nä. Det var väl det. Har varit trött o seg. Jobbat på bara.

Igår firades i alla fall ledigheten in med middag hos Zara o Krille! Satt ute på altanen o drack vin ganska långt in på kvällen. Riktigt skönt och jag fick den där härliga semesterkänslan! De här dagarna kommer utnyttjas till max ska jag säga er! Cyklade hem mitt i sommarnatten och bara flinade för jag var så jävla lycklig. Kan man vara annat? Jag är så glad så glad så glad. Så glad! Det bästa? Jag har ingen annan än mina finaste, underbaraste bästaste vänner att tacka. Ingen idiot som i nästa sekund kommer krossa mitt hjärta. Mina vänner sysslar inte med sånt. Det är skönt. För dom finns alltid där. Samma familjen som jag besökte idag efter en oerhört produktiv dag. Tvättade 7 (SJU) maskiner och sorterade hela klädskåpet. Fan vad bra.
Sen cyklade jag hem till Fagge som sagt o käkade middag. Sen åt vi årets första rabarberpaj, pratade utseende, skrattade och flummade. Som vanligt. Så skönt att komma hem till likasinnade och bara flippa totalt. Det är som att komma till mitt privata mentalsjukhus och bara spåra. Hade folk sett oss hade de skickat oss till avd.32 jävlart direkt!

Imorgon är det ingen speciell dag annat än att jag är ledig och planerar en promenad. Tänkte väl kanske städa lite beroende på väder. Vore skönt att göra bort allt sånt där som jag aldrig orkar annars. Har totaltrensat här hemma idag. Slängt alla gamla tidningar, rensat kläder o tvättat. Känns skönt! Sen ska jag försöka få upp dom där tavellisterna som står inne i klädkammaren. Men det kommer väl snart kanske. Man ska inte stressa!

Juste, imorgon måste jag till banken och hämta ut pengar samt beställa ett nytt kort. Kukhuvudena på Nordea har inte skickat något nytt trots att mitt gick ut 31a maj. Så känner mig totalt handikappad.

Ja ja.
Nu ska jag hitta på nåt skojsigt här tror jag. Kanske vika tvätt, eller kanske rentav gå och lägga mig. Vi får se!

Avslutar med två härliga bilder från idag när jag cyklade hem från Fagge!
Ajöken möken

1 kommentar:

Zara sa...

Vad duktig du har varit dom har rensat hela lägenheten:) skönt!