söndag 22 maj 2011

Må dina hårddiskar för evigt och alltid krascha

Vilken helg!
I fredags var det After Work med mina fina arbetskollegor från Lön på Bränna. Jättetrevligt. Åt (helt okej, men inte mer än så enligt mig) och drack vin, öl o grogg. (Ni kan ju föreställa er baksmällan igår med tanke på blandningen)
Så himla roligt att få träffa dem igen! Underbara människor.
Sen gick jag, Anna o Pernilla o fortsatte festen hos Annas kompis. Spelade rockband (eller jag försökte hänga med...) och "jag-har-aldrig" Suck!! att man alltid kör det där sjuka "jag-har-aldrig" på fyllan. Tack o lov var det ganska städat. Men har ju spelat när det har varit totaltflippat. Haha!
Sen gick jag till Bränna o mötte upp födelsedagsbruden Sara, sen även Elin, Emma o Tobbe. Satt där o surrade ett tag. Blev dock inte långvariga. Kom i säng rätt tidigt, men var så bakis när jag vaknade att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Haha. Den där jävla spriten alltså!!

Var på stan med McDicken o sen gick jag till Fagge o sökte sympati. Går alltid SÅDÄR. De retas mest ;)
Sen igår var det bara att tagga igen för då var det fest med brudarna!
Jag o Brallan tog oss till krogen, medan Elin o McDicken gick till Boddan. Med facit i hand skulle jag nog också ha gått dit. JA JA JA. Lätt o vara efterklok.

Nu kommer lillebror o hämtar mig, måste tvätta den där mattan som blev dränkt med öl igår. Mums ;)
Senare blir det bio med mina bröder och Cattis lillebror Kenneth. Blir riktigt roligt! Såklart är det Pirates vi ska se! :D

Ajöken möken

Inga kommentarer: