söndag 8 maj 2011

Lugg? Inte lugg?

Fan, har inte bloggat sen i tisdags. Hur ska det här gå?
Vad har jag gjort egentligen? Jag har jobbat, det har jag. Jobbat som tusan. Busat o skrämt Jonas, han har jävlats med mig o garvat oss gröna åt alla dumheter. Bråkat med militärer som är tröga. Knappat. Ja. Vad gör man på ett jobb liksom? Ja. Det har jag gjort i alla fall. Hmm... sen i onsdags var jag på prommis med Lina, gick en riktigt lång jävel. Runt förbi travet o ridklubben... tog väl drygt en timma. Pausade hos dem i huset och sen promenerade jag hemåt medan latmaskarna åkte bil ;D Nä då, det är nog bara jag som är lite dumdristig som går så långa promenader. Men skönt var det!

I torsdags hängde jag med min bästa tjejja Elin. Käkade middag o åkte på cykeltur. Så mysigt att cykla.
I fredags hade vi fredagsmys hos Lina & Patrik efter att ha varit på Fagge en snabb sväng. De håller på att måla om taket i vardagsrummet, eller rättare sagt; de har målat om. Från fulfuru till vitt! Blev hur bra som helst. Innan var det verkligen mörk och dystert men nu blev det kanon!
Mnja igår var det fest. Skitroligt! Vi tog oss både till Bränna & Lotus! Det var fan inte dåligt för att vara Lino o Sara. Brukar alltid faila någonstans på vägen :P Men nu gick det bra! Dansade o hade svinkul!
Morsan hade drömt natten till igår att jag hade träffat "mannen i mitt liv" och hon brukar ha sanndrömmar, så det vara bara fixa mig till det yttersta och se snygg ut hela kvällen. Tyvärr dök han ju såklart aldrig upp, men det vore ju roligt om jag var snygg när det skedde. Dock tror jag att det blir så att jag först vinner honom med min personlighet och SEN inser han att jag faktiskt är snygg också :P Haha precis som Miranda i Sex and the City sa ;) Så jävla bra och så jävla sant.

Nåja. Han kanske kommer nån gång. Jag orkar inte lägga ner tid och energi på nåt som har med karlar att göra just nu. Har gjort tillräckligt många misstag på den fronten så orkar inte ens engagera mig :D Haha, men det känns skönt. Njuta medan jag kan av singellivet! Bara lägga ner all tid och energi på vänner och inte minst mig själv. Kan komma på mig själv med att tänka när jag ligger på soffan o degar "Fan; hade jag haft en pojkvän nu hade jag behövt byta om från mjukisar, se glad ut, vara social och pussig o kramig, eller åtminstone höra av mig till honom att jag saaaaaaaknar honom. SKÖNT att slippa!!" Haha

Nä. Enough said.
Nu ska jag diska undan, om jag orkar. Annars ska jag försöka se reprisen av veckans alla Big Brother-avsnitt. Eller reprisen, jag ser ju på nätet.

Hoppas det är bra med er, här äre bra!

Ajöken möken

1 kommentar:

Lina sa...

Härligt att du njuter av singellivet ;) Men jag måste bara påpeka att den dagen du har en karl så hoppas jag då fan att du får sitta o dega i soffan med mjukisar utan att behöva känna nån sorts press ;*