tisdag 3 maj 2011

Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser.

Fan fan fan fan fan fan fan vad jag hatar dig idag Petter. Varför var du tvungen att göra så här? Varför kunde du inte bara ta emot hjälpen som erbjöds? Lyssna på mig. På din mamma. På din pappa. Dina vänner.
Fan i helvete vad du är dum i huvudet.

Jag saknar dig idag så jag nästan inte vet vars jag ska ta vägen. Fan. Jag har ju så mycket jag vill berätta för dig!! Så jävla mycket som händer. Så mycket som jag vet att du hade garvat läppen av dig åt och som du hade terrat mig för i all tid o evighet. Precis som du alltid gjorde, för du visste ju hur arg jag blev. Åhhh. Fan vad jag saknar dig.
Minns du det här, fussi? Vi klättrade som två räddharar uppför Skuleberget för att äntligen nå toppen! Den där roadtripen tänker jag ofta på. Hur lycklig jag var då och hur kul vi hade. Inte minst hur spontan den var!
Åh. Fussi.... men jag har det bra ändå. Saknar dig en himlarns massa såklart. Men du kan väl komma o titta till mig ibland?

-

Annars har dagen varit riktigt bra. En bra dag. Jobbig på samma gång så det har varit lite konstigt på så vis såklart. Men det gör ju ingenting egentligen. Känslospektrat skall genomlevas. Så så är det med det.

Imorgon är det onsdag. Lill-lördag... ja. Det var ju kul.

Nä nu väntar en dusch. Behövde bara få skriva av mig.

Hoppas allt är bra med er, här äre ändå bra!

Ajöken möken

Inga kommentarer: