måndag 16 maj 2011

Drömtydning

Jag drömde om Petter i natt. Det var som att jag tittade tillbaka i tiden, som om hans "liv passerade i revy" och jag fick träffa honom ungefär under den tiden då vi hade börjat träffas. Han hade sin jeans-jacka och sin munkjacka med luvan uppdragen. Så som han alltid hade. Jag minns att han pratade och jag kände till och med hans parfym. Bara genom att titta på honom i drömmen så var det som om allt kom tillbaka. Hur jag kände precis när vi träffats, hur hans hud kändes mot min, hur det kändes att snusa honom i nacken, hur hans händer kändes, hur det kändes att dra handen genom hans hår... allt var så konstigt. För såna känslor har jag ju inte haft för Petter på väldigt länge. På senaste hade vi en väldigt, väldigt stark relation; men inte en SÅN relation. Jag älskade Petter väldigt högt (och gör fortfarande) men jag fick aldrig några såna tankar eller känslor. Förrän nu i drömmen. Jag undrar vad det betyder egentligen?
Jag hade en väldigt mysig känsla när jag vaknade. Den var inte alls sexuell på något sätt, det var bara så härligt att ha den där "nykära" känslan igen. Det kändes väldigt skönt att prata med Petter också, har för mig att vi pratade. Om inte annat var det väldigt välbehövligt att träffa honom. Det var ju ett tag sen nu...
Det känns så jävla sjukt fortfarande. Jag har inte smält det riktigt ännu... Jag har givetvis tänkt väldigt mycket på Petter hela dagen idag och tänker fortfarande väldigt mycket på det. Allt som hänt. Det står nämligen väldigt mycket i tidningen just nu om missbruk av smärtstillande medel. Det har varit väldigt bra artiklar om precis det Petter dog av. Det har varit jobbigt att läsa, men jag är såklart glad att de tar tag i det och verkligen ser allvaret i situationen.
Fast samtidigt kan jag inte låta bli att tänka "Vad spelar det för roll; Petter kommer ändå inte tillbaka" men givetvis vill jag att folk ska få upp ögonen för det, inse allvaret.

Nåja.
Nu fick jag skriva av mig och nu hade jag tänkt ta en promenad.

Hoppas allt är bra med er, här är det ändå bra.

Ajöken möken

Inga kommentarer: