lördag 2 april 2011

Influensa

Hej och hå.
Nu har jag en bra anledning till varför jag inte har bloggat, förvisso kan väl socialt umgänge också räknas som en bra anledning, men denna gången är influensa den stora ursäkten.
Det började egentligen i måndags eftermiddag när jag fick världens huvudvärk, sen på eftermiddagen fick jag ont i halsen. Gurglade saltvatten och hoppades att jag inte skulle smitta Sara som då var över o hade mysmåndag.
Vi tittade på SATC, dippade morötter o gurka i vitlöksdipp. GOTT vare. Men tyvärr hjälpte inte vitlöksbomben då förkylningen bröt ut på tisdagen.
Kämpade mig ändå iväg till jobbet för att kanske få en halv karensdag. Man har ju fan inte råd att vara hemma. Hemskt va?
Klarade mig i 3 timmar, sen var det bara att gå hem o sova. Sov i princip bort hela fikarasten och resten av tiden satt jag bara o mådde skit.
Sen sov jag typ hela tisdagen, sen mådde jag väl lite bättre men var ändå jävligt hängig. Orkade inte stå upp längre stunder, så jag låg mest på soffan.
Sen tittade Elin gullenosen förbi med choklad o snusnäsdukar. Så jag slängde ihop världens latmask version av lasagne som vi gottade i oss. Planen var att hon skulle hjälpa mig med tvätten, men tills hon hade kommit (kris på jobbet) så var jag nästan klar. Men tanken var ju god iaf! <3
Onsdagen sov jag bara o låg på soffan. Elin kom förbi även då, denna gången med pizza. Sötenose!! Så himla gullig. Så vi åt pizza o kollade på SATC. :))
Det var senast jag träffade någon tror jag. Torsdagen sov jag, kollade på film o degade på soffan.
Igår hade jag sån jävla yrsel att jag bara låg i sängen hela dagen. Tittade på Pluras matprogram (UNDERBART!) och sen Big Brother.
Idag är yrseln lite bättre, snurrar lite nu känner jag, så ska bara blogga och sen klappa igen datorn.
Men det var en jävla förkylning/influensa. Jag säger då det. Gick till Korren, men höll på att svimma så det var väl ingen bra idé egentligen. .. Men men. Så är det.

Nä nu ska jag stänga ner här o dricka upp mitt te.
Hoppas jag mår bättre till imorgon, då fyller farsan år och jag är sugen på tårta. (Aptiten är det sista som lämnar när jag blir sjuk.....)

Hoppas allt är bra med er, här är det (efter omständigheterna) bra.

Ajöken möken !

Inga kommentarer: