söndag 10 april 2011

For you I'd bleed myself dry

(Bilder lånade av Sara)


Nu anser jag mig vara frisk efter två veckors totaldäckning. Jag kan med handen på hjärtat säga att det enda som slog denna influensa var vinterkräksjukan i Lund 99/00.
Jag har varit seg, febrig, risig, trött, degig och orkeslös. Det är nu i fredags jag vaknade upp ur min influensa-koma och faktiskt började känna lust att arbeta och komma igång igen.
Det firade vi (chicksen) med en TP-kväll och vin. Vi spelade fram till 03-tiden. Inte illa för pensionärerna! Riktigt roligt. Synd att man inte bara sitter o spelar oftare än vad man gör. Annars ska man ju alltid se film eller GÖRA SAKER. Det kan vara minst lika soft att bara sitta vid köksbordet och spela sällskapsspel liksom.

Igår promenerade jag till Fagge och käkade middag där, sen åkte jag direkt till Lina & Patrik för lördagsmys! Två filmer såg vi och bägge var besvikelser, men the Tourist var ändå helt okej. Lite seg i slutet, men den första (minns inte ens vad den hette) var BARA konstig. Speciellt slutet var verkligen "WTF?" Jajaja, det var trevligt iaf :)

Idag planerar jag att städa, diska och plocka undan inför arbetsveckan. Känner på mig att jag kommer vara rätt slut innan fredagen har anlänt = kommer inte bli NÅT gjort. Kan vara skönt att ha fint här till veckan!

Nä dags att svepa kaffe, brassa på med musik och sätta igång!

Ajöken möken

Inga kommentarer: