måndag 7 mars 2011

Måndag

Hej och hå idag har jag failat. Fan vad jag failade. Jag har hållt mig så bra från att svära (med vissa undantag) så idag på jobbet EXPLODERADE jag. Fy fan. Mailen jävlades o hängde sig, jag kände hur Niclas bara satt o väntade på att explosionen skulle komma och till slut kom den. Jag drog en harang på 12 svordomar på raken och avslutade spektaklet med att slå näven i bordet. Fan vad han garvade. Hahaha. Det var helt enkelt inte min dag idag. Tydligen. Fast den gick ju rätt snabbt så det var ju som ändå rätt lugnt. Men njä. Måndagar suger getballe. Det är bara så.
Ayah. Vi hade APT o sen försvann eftermiddagen rätt snabbt ändå. Sen vare bara fixa lite o renskriva protokoll, sen traska mot stan för en fika med Marina.
Eller ja, vi tog en kaffe på Opalen. Men det var kul att träffa henne. Vi träffades för ett tag sen, pratade om Petter o så där. Känslosamt gånger tusen. Marina är en av få människor som jag pratar med som också känner PETTER och inte Pete. Det var skönt att prata med någon som förstår. Nu har jag ju Sara som också kände o gillade PETTER. Men annars e det mest personer som "känner Pete".
Fast idag pratade vi inte så mycket om Petter, det var annat, lite Petter såklart. Men vi pratade om allt möjligt. Senare idag åker hon hem till Haparanda så jag misstänker att det dröjer ett tag innan vi ses igen... Men man vet aldrig. Åker jag mot Haparanda så ska jag se till att träffa henne en sväng iaf! :D Haha Inte så ofta man åker ditåt. Men plötsligt händer det... ;*)

Nä. Nu är jag less.
Ska trycka min o Saras bakispizza från igår. Haha ja juste. Kan ju berätta om lördagkvällen. Det är ju en historia för sig kan jag ju ta o tala om.
Kvällen började hos Lina & Patrik med ett par andra. Riktigt trevligt, drack mitt vin o surrade på. Sen skulle jag vidare till Sara för en FÖRFEST. Helvettttte. Där spårade det. Vi drog i oss allt för snabbt, iväg till Boddan, sög i oss en grogg o en shot (!!!) på tio min. Jag skojar inte. Fort ska det gå. Sen jallade vi mot Lotus, stod i kö ett tag o sen gav Sara upp. Hon drog, sen drog jag o hennes två andra polare. Jag tyckte där o då att det kändes som en SVINBRA idé att gå tillbaka till Lina & Patrik.,..... haha. Vad jag inte fattade var ju att dom inte var lika knök som jag. Så jag blev inte långvarig... sen vaknade jag på söndag med baksmällan from hell. Det var FAN inte okej. Det första jag tänkte var "VAD FAN HÄNDE?" allt gick så jäkla fort. Fort och fel. Så där var storyn om det. Haha. Hå hå jaja. DEt var två slitna hjältar som tryckte pizza igår kan jag ju säga nu på en gång. Fy fan. Jag låg nog i sängen HELA dagen fram tills det att Sara tittade förbi. Hahaha. Nåja. Det var skönt det också, fast jag är fortfarande lite sliten faktiskt...

Nåja. Nä nu ska jag trycka pizza.

Inga bilder idag, men det får ni leva med.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: