måndag 17 januari 2011

Undisclosed desires

Hipp hurra för idag är min födelsedag. Hehe. Dagen började med intervju på Upphandlingsenheten och det verkade superroligt! Så vi får se, jag håller tummarna :)) Mer kan jag nog inte göra i det här läget. Såklart kommer jag på massa "FAAN varför sa jag inte sååå istället?" men det är ingenting att älta, det är som det är. Jag gjorde inga totala dundermissar iaf! Skönt.

Ikväll blir det en sannerligen lugn kväll för mig. Känner mig lagom sliten efter helgens bravader som i och för sig inte var särskilt avancerade. Men det känns som att det var ett tag sen jag bara låg på soffan och tog det lugnt helt själv. Jag måste få göra det ibland för att hämta mig och vila hjärnan. Trots att det är min födelsedag så ser jag gärna att jag är själv och bara degar. Hela helgen har ju egentligen varit ett enda kalas så jag får nöja mig så :) Inte som att 22 år är något att fira i alla fall.. haha.

Så ofantligt skönt att sova tidigt ikväll. Sömnen har blivit lidande hela helgen, men jag offrar mig. Eller vänta, det var ingen uppoffring, det var bara mysigt :)) Hihihi. Kryptiskt va?

Nä slut på flummet. Nu ska jag försöka fixa någon middag, det vettefan vad det blir. Men jag går nog till Korren o köper något. Det är ju trots allt min födelsedag så något måste jag ju äta ;)

Ajöken möken!

Inga kommentarer: