tisdag 4 januari 2011

Äntligen!


Hur mycket jag än älskar julen och allt däromkring så är det ändå väldigt skönt att få stöka ut den. Idag bestämde jag mig (eller egentligen igår men då var Wera på besök). Jag stökade ut julen och allt som tillhör den; granen, stakar, ljus, stjärnor och allt annat. Sen städade jag hela lägenheten, jag dammtorkade, dammsög och skurade. Så jäkla skönt att det är rent o fint nu! Oslagbar känsla :) Badrummet var riktigt vidrigt, sen såg jag hur det virvlade dammtussar lite här och var. Det är inte okej. Jag brukar nästan aldrig ha dammtussar som i stora tussar, men nu var det stora monster som for omkring. Rätt vidrigt, haha.
Hängde upp mina nya gardiner som jag köpte igår, så fina! De ska bara få hänga till sig lite. De ser så där nya och stela ut. Men det borde väl räta till sig efter ett tag :)
Måste dock köpa lite mer lampor hit till vardagsrummet, det är väldigt mörkt borta i min "läshörna". Så det måste jag fixa. Funderar nästan på att kika förbi Åhléns imorgon efter jobbet (arbetar bara halvdag, så skönt!) och titta om jag hittar något fint där. De har ju 30% på allt lägre jag mig i helgen ;) Hehe.

Så här gick det för min bokhylla i sovrummet också. Helvete! Jag höll på att städa toan så hör jag en jävla smäll från sovrummet, hade dörren stängd då jag vädrar där inne. Tar ett tag innan jag vågar gå in dit för jag kunde verkligen inte komma på vad det kunde vara som rasade ner. Verkligen inte. Så gick jag in och såg hur hela skiten hade rasat. Det var som att väggen inte var stabil nog så skruvarna liksom rasade ner mer o mer och till slut släppte från väggen. För alla skruvar och de där "pinnarna" som sitter i hyllan var allt intakt. Nåja. Jag ska hänga upp mina stringhyllor där istället, så det blir nog bättre. Så får jag hänga en av dom där i köket hade jag tänkt :)

Nä nu är jag så jävla trött. Har inte ätit någon middag heller kom jag på. Bra jobbat där då.
Får väl äta något litet nu som hastigast bara.

Hoppas allt är bra med er, här är det bra!

Ajöken möken

Inga kommentarer: