lördag 18 december 2010

Partytrick


Hehe vilket partytrick va? En hel snusdosa i käften. Inte illa ;D Hahahaha

Oj vad länge jag sov idag, vaknade strax efter tio (halv elva?) och tänkte faktiskt kliva upp då, men sen somnade jag om och vaknade andra gången halv ett. Sjukt. Men det var skönt att få sova ut och ligga och dra sig en stund sen. Jag hade ju ändå inga planer idag så det var lika bra att njuta av att bara vara ledig :)

Hittills har jag legat på soffan och tittat på Kenza & Tyra Show, fan vad jag har garvat. Särskilt när de skulle åka konståkning. Det är inte bara jag som har den "ryckiga stilen"... Fan vilken dröm att få ha ett eget tv-program där man får uppfylla både sina egna drömmar & andras drömmar. Nu har ju inte jag så många läsare så jag kan ha 12 program med olika läsare och olika drömmar i varje avsnitt. Men jag kan ju kanske ha ett bara för mig själv? Haha. En hel säsong "Linos drömmar". Hehehe. Det vore väl kul?? Jag tycker det låter toppen!

Planen för ikväll är; ligga på soffan & se film. Japp. Det låter helt underbart. Jag är inte taggad för fest och jag är inte taggad att lämna lägenheten annat än när jag nu ska knalla till Korren och bulla upp med snask inför min filmkväll. Skönt. Jag känner att jag behöver det, jag är fan inte helt frisk ännu. Fortfarande lite snorig o så, känner mig inte helt hundra helt enkelt. Så det kan vara bra att ta det lugnt. Kanske tar en promenad om jag känner mig manad, troligtvis inte. Men lyssnar jag på Musikhjälpen samtidigt så kan det gå rätt bra tror jag ;) Har lyssnat på det varje dag i veckan. Så himla bra och jag är ju helt klart förälskad i Timbu. Hahahaha. Fy fan. :D Lite sjukt. Nåja. Börjar jag förfölja honom och så så kan ni väl bura in mig?

Nä nu ska jag börja göra någon nytta här.

Ha en trevlig lördagkväll, jag misstänker att min kommer bli lite långtråkig, men jag får väl bara gå och lägga mig om det blir outhärdligt. Hehe.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: