onsdag 15 december 2010

Nr 1

Fan vilken dag alltså, helt otroligt. Jag kände nog redan från morgonen att det mesta skulle gå åt helvete idag. Det började med att jag var så där vanvettigt trött att jag bara kände på mig att det här bara inte KUNDE bli en bra dag. Oavsett hur positivt man tänker och hur mycket man kvittrar. Den här dagen var dömd att misslyckas redan kvart över 6 imorse.
Ja, jag kommer till jobbet, fixar och donar på som vanligt. Knappar lite osv. Så ringer första arg-gubben och är otrevlig. Sen andra, tredje, fjärde, femte... bara jävla surfisar har ringt idag. Systemet har laggat och jag har blivit "utkastad" (UTELÅST) från systemet säkert tre-fyra gånger. Ja, det har bara varit EN SÅN dag. Motivationen försvann väl där kring 11-12 någon gång. Återkom gjorde den först i eftermiddag kring 15 när en jättetrevlig helikopterkille ringde. De är alltid så trevliga. De gör mig alltid glad. Iofs var det ingenting speciellt han gjorde, men bara det att han inte var otrevlig och skämtade lite gjorde min dag helt och hållet. Det säger ganska mycket om hur kass den varit i övrigt.
Nåja. Går och panikhandlar på Korren efter jobbet också. Kommer därifrån med snus, köttfärs, paprika och mjukbröd. Vad tänkte jag där liksom? JAja, blir väl tacos. Hade lite grejer kvar sen helgen. Så det blir bra.

Ikväll väntar tvätt, så fantastiskt roligt. Men skönt att få det bortgjort. Nu vill jag baskemig bara ha helg!! Är så trött.
Nu ska jag dunka vidare med Maskinen här (bästa pepp-musiken ever) och sortera tvätt.

Ha de,

ajöken möken

Inga kommentarer: