torsdag 2 december 2010

Nån Annans Problem

Gick rätt bra att jobba idag måste jag säga, min nästäppa till trots. Fy fan vad jag hatar att vara täppt i näsan och samtidigt hatar jag att använda nässpray. Eller rättare sagt; jag vägrar använda nässpray om inte mitt liv hänger på det. Jag är livrädd att bli fast för alltid... gå omkring och vara konstant täppt i näsan är min värsta mardröm. Det var jag redan när jag var liten och det har fortsatt. Morsan har väl skrämt mig med "Använd inte för ofta bara" eller så är det helt enkelt hennes "nässprays-fobi" som smittat av sig? Haha. Sjukt är det iaf. Jag har inte en enda nässpray hemma och använder jag nässpray så är det gärna dem för barn eftersom de är lite mildare och kanske mindre beroendeframkallande? Haha jag vet inte. Det är lite sjukt.

Men annars har det gått bra. Skönt att vara i fas igen. Jag hatar att ligga hemma och känna hur dygnsrytmen blir mer och mer fucked, hur mitt sinne blir mer o mer som en gröt och hur depressionen närmar sig. Ja. Det är den största anledningen till varför jag gick till jobbet idag; för att jag kände hur den negativa spiralen började gå neråt. Hur ska det bli när jag blir arbetslös? Jag kommer ju vara deppig på en vecka alltså. Fan vad hemskt det är. Nej nu är jag gladare än någonsin att jag har ett jobb att gå till, få struktur på vardagen. Det spelar ingen roll hur mycket vänner man har för de flesta jobbar ju ändå mån-fre 7-16. Någorlunda iaf...

Imorgon är det fredag, hips vips sa det! Undrar just om det blir traditionellt fredagsmys imorgon med lilla familjen eller om jag kanske rentav åker hem till stora familjen. Längesen vi hade fredagsmys faktiskt. Men känner jag dem rätt så blir det inget Idol-tittande och det är liksom hela grejen med fredagsmys. Haha.

Nä nu ska jag börja med middag! Blir kycklinglasagne hade jag tänkt, spännande va?

Hoppas det är bra med er, här är det trots allt bra!

Ajöken möken

Inga kommentarer: