måndag 27 december 2010

Jul och sånt

Inte kanske den mest charmerande bilden på mamma, men vi spelade kort här och vi höll jävlart på att dö i skratt hela högen. Fy fan vad kul vi hade. Jag minns inte vad vi garvade åt men allt var en kombination av övertrötthet och... ja, övertrötthet. Haha :D Vi satt nästan en hel kväll och spelade kort. Jag är inte alltför bra på nåt som har med teknik och tänkande att göra, men det var kul att göra något tillsammans. Sen ÄR ju kortspel kul om inte annat. Även om jag kanske inte drar smartaste dragen eller spelar taktiskt. Jag fick till det lite på slutet. Bismarck hette spelet vi körde och jag tänker inte ens försöka förklara hur man spelar :D Testa googla. Haha ;)







Lilla Maja njuter framför brasan på julaftonsmorgon. Så himla knasig hund :) Hon älskar att ligga framför brasan och mysa, men samtidigt gnäller hon för att det är så varmt, så känner man på henne och hon är KOKHET alltså. Sen går hon och dricker en skvätt och sen lägger hon sig där igen. Knasiga hund! Hon är då för underbart! Haha. Jag tror det underlättar för hennes rygg att ligga där, sen har hon ju faktiskt tappat nästan all päls så kan tänka mig att det är lite dragigt att ligga i hallen. Hur kul skulle du tycka att det var att ligga näck på golvet i en hall där alla springer ut och in? Inte särskilt va ;) Hehe.




David fick sitta i tomtens knä ;) Så snäll hade han varit! Haha
Sen är det pappa och jultomten (Hannes). :D Haha Hannes var nog less att ingen tog på sig ansvaret att vara tomte så han offrade sig. Sen är han en riktig teaterapa också så han tyckte nog mest bara att det var himla skoj :D Allt ljus på honom. Alla skrattade gott när han drog sina små skämt;D















Var inte helt tokigt att ligga hemma i lördags heller även om jag panikade rätt hårt där ett tag. Men jag hoppade in i duschen och hoppade sen i pyamasen. Då kändes det helt okej att ligga hemma. Jag fixade med naglarna medan jag såg på romantisk komedi efter romantisk komedi. Grinade som ett litet barn till The Last Song. Ja, det är den som "Hannah Montana" är med i (Miley Cyrus). Men den var riktigt bra faktiskt och hon ÄR ju en bra skådespelerska... faktiskt!
Nä det var rätt skönt att bara ligga hemma och frakta sig mellan toan, köket och soffan. Inte så ansträngande och riktigt mysigt.

Igår träffade jag min goda vän Becki för en shoppingtur och en fika. Det var kul att träffas, jag tror det är nästan ett år sen? Synd att hon bor så långt borta för hon är verkligen en person jag tycker om så jäkla mycket och saknar titt som tätt. Vi har haft mycket bus och kul för oss när vi var små och fortfarande är vi helt flippade. Jag saknar min flippade kompis! Jag måste ju fan frakta mig ner till henne i Västerås snart alltså. Det är skamligt, hon har bott där i 5-6 år och jag har inte varit en enda gång. Men så ere.

Idag var det jobb som vanligt och jag har varit så vanvettigt trött att det bara var terror gånger tusen att vistas där. Kul att träffa mina flippade arbetskamrater givetvis, men annars var det TUNGT. Skönt att vara hemma :)
Nu väntar jag på att Petter ska kika förbi och fixa min dator som har fått nå jäkla virus. Inte okej. Så den måste formateras om och skit. Perfekt att jag har Petter då som kan sånt där som jag är helt jävla handikappad på. Jag hatar datorer. Jag tror att ctrl+alt+delete funkar på allt, men det där jävla viruset bet den inte på... haha.

Nu börjar planer för nyårsafton ta form också. Underbart. Blir tjejmiddag här först och sen kommer restrerande folk för party party :) Får se om det blir utgång eller om det bara blir en lugn hemmafest. Det spelar ingen roll för mig. Det är liksom win win känns det som. Men känner jag mina brudar rätt så blir det nog ändå en stunds dans iaf :)
Måste fixa en matlista och handla det, sen åka förbi bolaget och köpa lite pynt och sånt bara. Jag tog på mig ansvaret som festfixare. Elin verkar vara så stressad nu i och med hennes alla jobb så jag ska fixa en riktigt kickass-fest alltså :) Ska försöka iaf. Haha.

Nä nu ska jag börja spåna efter något gott att tillaga, tips någon?

Hoppas allt är bra med er, här är det fint.

Ajöken möken

Inga kommentarer: