lördag 25 december 2010

Så var glada julen slut slut slut

Jaha jaha så var julen slut. Känns rätt skönt ändå.
Åkte till Fagge dagen innan julafton och förberedde inför den stora dagen. Åt gott och såg film, spelade kort och var förväntansfulla hela kvällen. Vaknade tidigt på julafton och åt julfrukost, tog en promenad, duschade och gjorde oss fina.
Vi tog det bara lugnt helt enkelt, åt massor och såg TV. Öppnade julklappar såklart. Hannes blev jätteglad över sin skateboard. Annars hade jag blivit sur på ungen :P Haha. Mamma och pappa blev glada över sina julklappar och Dadde skrattade gott åt sin present (en film, Wallace & Gromit och varulvskaninens förbannelse, internskämt).
Jag blev nöjd med mina julklappar, fick bra och ha saker. Inte så mycket mer. Jag är nog ganska svår att köpa till eftersom jag knappt vet vad jag vill ha själv. Oftast känner jag mig lite besviken eftersom jag allt som oftast vet ungefär vad jag kommer att få. Men så är det väl alltid. Får sällan någon överraskning som jag aldrig i min vildaste fantasi trodde jag skulle få. Men bra och ha saker fick jag ju och det var väl bra. Ska inte gnälla.

Idag känner jag mig lite deppig som jag alltid gör efter julafton. Särskilt nu eftersom jag fan inte har några som helst planer för kvällen och jag förmodligen kommer sitta hemma och vara ledsen. Men sen också för just det där att mina julklappar var ja, "bra och ha saker". En verktygslåda & knivar liksom. Det känns inte så superkul även om jag givetvis är glad att jag fick dem. Skulle inte köpt det själv direkt.
Ja, fick ju örhängen och en jättefin väggklocka, samt en ljuslykta av Hannes. Sen fick jag pengar av farmor och farfar. En hudkräm också.
Men vad köper man till en 22-åring?
Mina bröder fick desto mer. Hannes är ju enklast att köpa till, men Dadde verkar inte ha varit så svår heller. Men en 22-årig tjej är väl svår att köpa till antar jag.

Ja ja, nu ska jag inte gnälla.
Den var rätt mysig ändå trots allt.

Nu ska jag vara emo.

Inga kommentarer: