torsdag 18 november 2010

Fy fan vad skönt!

Skönt att det är torsdag idag och att denna dagen är över. Fy så trött jag har varit. Känns som att det enda jag har gjort är att äta och gäspa. Åt ute idag på Norrigården med jobbet, supergott. Blir mycket äta ute nu i och med att allt fler och fler slutar. Men det är trevligt. Synd bara att jag också tycker mer och mer om mina älskade kollegor. Fy fan vad det suger att vi ska "splittras" precis nu när vi äntligen börjar bli lite sammansvetsade.. :/

Har hunnit lämna in min kamera idag, äntligen!! Den har gått sönder. Eller objektivet "sugs inte in" (vet inte hur man annars ska förklara??) och det kommer ett felmeddelande. Blev givetvis skitarg "Vad fan, ska jag behöva lägga hur mkt pengar som helst på att laga skiten nu lagom till jul och allt?!?!?" MEN!! Så var det kvar ca en månad av garantin, så fort som ögat mailade jag NetOnNet, som uppmanade mig att skicka in den :) Perfekt. Jag hoppas att den går att fixa, om inte annat får jag väl en ny, likvärdig, kamera. Vill verkligen ha tillbaka den nuu! Haha. Känner mig lite handikappad, även om jag inte tar så våldsamt mycket bilder. Men hade faktiskt gärna haft den i helgen när det vankas fest hos Elin som fyller år. Men om inte annat har ju hon en kamera så får väl be henne skicka bilderna eller något :) Det löser sig. Skönt att jag slapp köpa en ny/betala dyra pengar för att få den lagad. Ibland har jag tur! Fast än är det inte fixat så ska inte ta ut något i förskott, men jag fick åtminstone med alla grejer så det var ju skönt!

Imorgon är det fredag, fan vad skönt! Veckan har som vanligt gått fort när jag tänker tillbaka.. Haha. Snart dags att plocka fram julgrejer! GUUUUD så jag längtar! Köpte jättefina gardiner igår som jag bara vill hänga upp nu nu nu ! Men ska nog vänta till nästa helg iaf. Tänkte gå på stan imorgon och kanske köpa lite adventsprylar och sånt där. Stjärnor och grejs. Annars hade morsan och farsan lite som jag kunde få också. Har bland annat min fina adventsstjärna där som jag gärna vill ha. Den ger så mysigt sken :))

ÅH fan vad fort det gått!! Nyss var det BodenAlive och nu är det snart jul!? Hur sjukt är inte det?? Fy fasen alltså.
Räknade ut igår att det är ju typ fyra och en halv månad sen det var BodenAlive, om man räknar fyra och en halv månad framåt så är det mars!!! Dvs våren är på full ingång och solen har börjat komma fram så sakteliga och man börjar tina fram även i skallen. Helt galet. Det går ju bara runt runt runt runt.. hah.
Gäller att ta vara på tiden nu, för rätt som det är sitter jag där på hemmet och undrar "Vad fan hände?" Hojja.

Nu blire dusch och sen hopp i säng. Imorgon väntas hårfärgning och fredagsmys hos Elin och Robin. Börjar bli en mysig tradition med fredagsmys där :) Är inte helg förrän vi ligger i soffan hos dem, trycker jumbobågar och tittar på Idol! Underbart.

Hoppas allt är bra med er. Här är det faktiskt riktigt bra!

Ajöken möken

Inga kommentarer: