fredag 19 november 2010

That 70's Show

Vad skönt att det äntligen är fredag!
Imorse kom Ann in i mitt rum med tårar i ögonen, ja inte bara det, hon grinade ganska ordentligt.. Hon hade sett presenten jag satt på hennes stol och hon blev så glad så hon började gråta :) Det var så gulligt. Såklart började jag också grina för jag tyckte det var så tråkigt att hon ska sluta. :(((

Annars har det fan varit en seg dag, som alla andra dagar den här veckan. Men som alla andra dagar så gick även den här ganska fint ändå.
Jag och Marran spelade Berit ett litet spratt också, haha. Så roligt. Det står en sopsäck i trapphuset som man kan missta för en person om man har lite bråttom och inte tittar direkt på den.. det hände Berit en morgon. Hahaha. Hon kommer gående uppför trappan och säger "Hej hej" och inser sen att hon sagt "Hej" till en sopsäck! Så idag bestämde sig Marran för att vi ska klistra dit ett "ansikte" med en pratbubbla "Hej Berit" :D Sagt o gjort. Fan vad Berit hade skrattat när hon såg det :D Haha. Så jäkla kul!
Det gjorde min dag :D

Just nu sitter jag bara och väntar på att Elin ska sluta jobbet och tiden går VÄLDIGT långsamt vill jag lova :P Slutade kring tre och jag har aldrig varit så rastlös i hela mitt liv som nu :P Haha.
Ska bli riktigt mysigt att bara få ligga och dega :)

Har köpt födelsedagspresenten till Elin också :))) Hoppas hon blir glaad! Hihi.

Nä nu ska jag skala en morot och trycka i mig. Gött.

Trevlig fredagkväll!

Ajöken möken

Inga kommentarer: