måndag 18 oktober 2010

Måndag

Fan vad tråkig dag. Helt sinnessjukt. Jag har varit noll motiverad att göra någonting överhuvudtaget, men har ändå lyckats göra lite nytta. Systemet har varit så jävla segt så jag har velat kasta datorn ut genom fönstret varannan sekund. Annars har det väl gått bra.. Eller nåt.

Igår åkte mamma, pappa och Hannes till Lund. Idag hade de tagit massa prover, röntgat och EKG:at Hannes. De hade till och med satt nål på honom så nu verkar det som att operationen blir av ändå. Äntligen kanske han får sin nya klaff och blir pigg igen! Hoppas det går bra. Det är väl lite av en "rutin-operation", men det är ju ändå en operation och han kommer sövas ner så någonstans är det ju ändå allvarligt. Men jag håller tummarna och det KOMMER gå bra.

Var på bio med David igår (min andra lillebror) och såg the Last Airbender i 3D. Var rätt coolt med 3D, men såg ärligt talat inte så jättestor skillnad. Tror man måste lite mer fräsiga filmer för att man verkligen ska se skillnad. Filmen i sig var väl OK, men inte mycket mer än så; den var väldigt ojämn. Tecknade versionen på Nickelodeon är mycket bättre :D Hehe. Men det var kul att hitta på nåt bara jag o Dadde, händer inte alltför ofta vill jag lova. Så det var kul bara det.

Idag hade jag tänkt städa och röja lite, har påbörjat röjandet lite grann. Men det går jävligt segt vill jag lova. Förbenat segt alltså. Jag kommer liksom ingen vart. Är så otroligt omotiverad och seg idag. Kan ha och göra med att det är måndag antar jag. Men ändå. Fy fan alltså. Hojja. Ska laga mat också. Vars fasen ska jag få energi till det? Jag bara undrar.

Nä. Nu ska jag diska undan i köket. Kanske går lite enklare med maten. Hatar att laga mat i ett stökigt kök. Lite tvångsmässigt beteende där. Men vars är jag inte tvångsmässig egentligen?

Hoppas allt är bra med er.

Ajöken möken

Inga kommentarer: