söndag 24 oktober 2010

Fixar- och latarsöndag (bilderna hamnade knäppt, men det får duga)

Efter fyra månader av maskande så jag har nu äntligen fått upp mina affischer (eller ja, tre av fyra iaf.). Dock blev det inga ramar just nu, utan det får bli senare. Min plan var ju att rama in alla så det såg mer "färdigt" ut. Men eftersom det är själva fixandet av ramar som tagit tid så fick jag helt enkelt skylla mig själv och bara ha affischer på väggarna. Men det duger tills dess att jag får tummen ur och fixar ramar. Det blev helt okej ändå :) Dock ser alla affischer svinsmå ut, men de är ganska stora ändå. Åtminstone Pulp Fiction som jag har i köket.
Sen fick jag även fixat belysning till min "mörka hörna" av vardagsrummet (det ser inte så fint ut alls på bilden ser jag nu, i verkligheten är det faktiskt väldigt mysigt!). Eftersom jag har en lykta i fönstret så "kan" jag inte sätta dit en lampa (läs: det skulle se jävligt konstigt och plottrigt ut) så löste det på ett mys-belysningssätt istället!

Sen då? Ja, vad har jag gjort idag? Jag har suttit på soffan och tittat på Unga Mödrar typ hela dagen. Jepp. Det har jag gjort. Inte så kreativt (även om jag tog igen det genom att måla i ett par-tre timmar nu på eftermiddagen) men ganska behövligt inbillar jag mig. Skönt att bara slappa innan en hård arbetsvecka. Städa gjorde jag igår så det slapp jag göra idag också, hur skönt som helst :)

Nu väntar jag på att de desperata mammorna ska börja. Sen är det väl bara att peppa inför en arbetsvecka antar jag. Jippi..

Ajöken möken

Inga kommentarer: