söndag 12 september 2010

Här kommer lyckan för hundar som oss

Vilken skön helg! I fredags var vi som planerat på relaxen på Nordpoolen. Vi käkade gott, drack gott, badade, bastade och bubblade bubbelpool. Surrade och diskuterade. Riktigt trevligt. Vi gick när de stängde hem till Hanna och fortsatte krökandet där. Dock var jag inte riktigt i mitt esse så jag gick hem ganska tidigt. Huvudvärken var total. Gick hem och ehr.. sov. ;)
Vaknade upp kring 10 igår och drog mig lite längre. Riktigt mysigt. Mysigt mysigt mysigt. :)
Cyklade hem till Fagge och var där hela dagen. Så skönt att bara vara hemma hos mamma och pappa med mina älskade bröder. Jag älskar verkligen min familj mer än allt i hela världen och det känns så skönt att bara kunna ta cykeln dit eller promenera och säga hej. Eller stanna hela dagen som jag gjorde igår. Jag hade allvarligt inte pallat att bo på andra sidan landet, för långt bort från mamma och pappa!
Vi pratade lite om mammas kommande 50-års kalas. Vi har pratat om att åka utomlands, men som det ser ut nu så åker vi nog bara ner till Stockholm och sammanstrålar med hennes syskon där nere. Tar utlandsresan vid ett senare tillfälle. I januari kan man inte åka till så många ställen som vi vill åka till. Men vi är inte där ännu, så de hinner nog ångra sig både en och tio gånger :) Men det ska bli roligt hur som helst. Hemma blir vi nog inte iaf. Bort ska vi!
Igårkväll åkte jag hem till Hanna och såg film, var så trött och mörbultad att jag höll på att somna redan vid 23. Ont som fasen i ryggen, tur att vetevärmaren hjälpte lite grann. Det är enda anledningen jag kan komma på till varför jag ska skaffa micro; för att kunna ha en vetevärmare. Vi får se om jag kanske införskaffar en. Även om det känns väldigt onödigt! Jag har varit utan micro under hela tiden jag bott hemifrån och det har funkat bara bra, så jag ser egentligen ingen anledning till varför jag skulle behöva en nu?

Hur som haver så är det söndag idag och jag har tänkt städa riktigt ordentligt här hemma inför kommande arbetsvecka. Så skönt att ha städat, diskat och ha fint. Särskilt på veckorna, för då blir det inte mycket gjort. Slippa ha ångest över att komma hem från jobbet till ett totalt kaos. Det är aldrig kul, även om jag är riktigt bra på att ha totalt kaos. He-he..

Nu ska jag svepa i mig kaffet, sen sätta igång. Ska ta mig en långpromenad senare också. Har vilat tillräckligt länge nu tycker jag!

Ajöken möken!

Inga kommentarer: