söndag 15 augusti 2010

FARMEN

Redan söndag idag, huvva vad tråkigt. Men har varit en riktigt bra helg ändå. Flexade ut tidigt på fredagen och cashade in checken från Skatteverket; tjing så var jag tät ;) Tråkigt nog åkte mer än hälften in på sparkontot, men det var lika bra. Sen hem å snabbstäda och duscha. Sen vidare mot Luleå. Var rätt hängig så blev inte många knop. Käkade tacos och sen somnade vi kring 9 (!!!). Sov sen 12 timmar och det var SÅ skönt och SÅ behövligt. Lördagen var dock mer action; knallade på stan (vilket inte är så action i sig) och hittade INGENTING. Jo, nagellack och en nagelfil. Men jag var inte på humör för shopping. Hur man nu kan vara det. Gick in i affärer och vände nästan direkt. Är så less på modet som råder nu, hittar fan ingenting. Så tråkigt. Men bra för plånboken!
Efter ett besök på glasbanken åkte vi mot Boden igen. Gjorde mig klar och sen kom folket! Himla roligt alltså. Riktigt trevligt. Sen åkte vi vidare mot FARMEN. Fyfan vad kul det var. HELT galet kul!! Dansade och röjde som satan. Så jävla riksrykens. Men skötte mig bra och var bara så jävla glad!! Glad för att det var roligt, för att jag mådde bra och för att jag var med de jag tycker om! Riktigt jävla bra. Fick för oss att promenera hem, men ångrade oss när vi nådde skolan i Björns. Så vi ringde taxi. SÅ VÄRT. Fan vad skönt att slippa gå.
Vaknade idag och var beredd på världens baksmälla med tanke på att jag sammanlagt drog i mig säkert 6-7 shots. Galet. Haha. Men icke. Pigg som en lärka. Kanske är jag full fortfarande? Vad vet jag! Men det var SÅ värt det. Riktigt kul.

Nu ska jag gå ut med tomflaskorna (YEY ME!) och sen cykla till Elin.

Uäh, rapar tequila och Fisherman.. mums.. haha.

Ayah, ha're bra!
Ajöken möken

Inga kommentarer: