torsdag 12 augusti 2010

Fan vad det går fort!

Tiden går så jäkla fort alltså! Det har gått en vecka sen jag bloggade sist.. sjukt!! Luleå Kalaset var riktigt bra! Torsdagen var väldigt bra. Skitroligt. Förfestade och drog sedan till området där vi satt i öltält och bara surrade. Riktigt trevligt. Fick en ros av sötnosen min också! Så himla glad!!
Fredagen var lite mer långdragen och seg eftersom vi fick köa så jävla mycket överallt. När jag skulle byta biljetten mot band och sen när vi skulle in i öltältet. Riktigt trist att det inte fungerar.. alltså dom måste ju fatta att det KOMMER MYCKET FOLK.. de borde fixa personal så det fungerar och flyter på som det ska. Men de verkar inte tänka så jävla långt alltså. Det kunde de helt klart ha skött bättre. Man ska inte tröttna bara för att det är mycket folk, seriöst?! Blev less rätt snabbt och drog hem å sov. Haha. Däckade med kläderna på och det för att vi var trötta; inte fulla!
Lördagen däremot var RIKTIGT awesome. Fyfan vad kul det var! Vi kollade på Petter när vi kom dit och jävlar vad bra det var! Riktigt jävla drag! Sen till öltältet, shotade och sen vidare mot Twisted Sisters! Trots att jag inte är så påläst på precis alla deras låtar så var det riktigt roligt. Ett jävla drag där också. Sen vidare mot nästa öltält där vi satt tills de stängde. Dansade och hade riktigt jävla roligt! Skitbra!! Klapp i fyllan var jag också så det blev väl extra roligt då antar jag. Haha. Var inte det minsta bakis på söndag så det var värt det på det sättet också. Så jävla nöjd med den helgen.
Jobbångesten höll sig borta också, tack o lov! Det enda jag var fokuserad på var att ha så kul som möjligt och det tyckte jag ändå att jag lyckades med ;D Träffa massa nytt folk och se le grand finale i CS (HAHAHA) live hann vi med också. Det var lite kul. Har aldrig varit insatt, men helt plötsligt satt man klistrad framför TV:n..? Haha.

I måndags var det arbeit som gällde. Kändes inte så fruktansvärt annars än att jag började känna av en suspekt förkylning lite grann som sedan bröt ut på tisdagen. Så var totaltdäckad hela tisdagen, sov bort precis hela dagen efter att jag kom hem från jobbet kring 9 (pallade inte mer än 1,5 timma). Sen igår var jag ändå relativt pigg och idag känner mig nästan frisk *peppar peppar*. Det var en snabb jävel. Var nog att jag gick hem i regnet på söndag från bussen i trasiga skor.. inte mitt smartaste drag kanske. Men what to do.

Nu är det bara imorgon kvar sen är det heeelg! Då blir det FEST på lördag! Så jävla roligt. Ska ha förfest här hos mig och sen drar vi vidare mot FARMEN. Ja, Farmen. Har aldrig gillat stället men eftersom det är avslutning så kanske det blir lite drag ändå. Om inte annat får jag kramas en himla massa :o)

Nä nu ska jag försöka få ner lite mer musik med Bob Dylan till denna datorn. Sen är kvällen räddad! Perfekt!

Ajöken möken !

1 kommentar:

Elin sa...

Hoppas det är Kramas med mig du syftar på? Annars blir jag ledsen i ögat.