söndag 22 augusti 2010

Hjärtat pumpar utav Nitroglycerin

Fan vad bra det var igår. Riktigt bra! Han är helt fantastiskt, overkligt snygg alltså. Det är sant. Jag blev tagen! Haha. Nä men riktigt bra var det. Dock blir jag irriterad på folk som bara kommer till konserter för att tigga bråk och jävlas. Det kan man vara utan, även om det inte är så mycket att göra åt. Just när det är festival och dessutom är gratis så har det onekligen en tendens att gallras alla olika typer av människor (vilket också kan vara kul, givetvis!). Men annars var det en riktigt bra kväll. Jag njöt för fulla drag när han spelade "Från och med Du", min absoluta favoritlåt med honom.

Helgen har varit över förväntan. Fan vad bra det har varit. Helt galet. Jag trodde jag skulle ligga hemma och gråta och vara olycklig. Men tänk så fel jag hade. Det var längesen jag hade så här kul! Det känns som att jag förtjänade det efter en jobbig och ledsam vecka.
Nu väntar vardag och arbete igen. Men det känns inte helt fruktansvärt faktiskt. Det känns helt ok. Bara jag får dagarna att gå och får träffa mina underbara arbetskamrater så kan jag göra alla följesedlar i världen och sortera hur mycket som helst. Nåja, nästan iaf =)

Nu sitter jag här och njuter på soffan för mig själv. Ja. Faktiskt helt själv. Det är inte lika ångestladdat att vara hemma nu. Jag har inte varit hemma många sekunder på hela veckan i princip. Har kommit hem, duschat och gått o lagt mig ungefär. Men nu kan jag slappna av igen. Det känns skönt för min fina lägenhet är min fristad och MITT HEM. Här ska jag känna mig trygg och det skär i hjärtat när det är mer ångest än avslappning att vara HEMMA liksom. Men nu börjar det reda upp sig. Tack och lov.

Nu ska jag göra mig någon frukost/lunch/middag.

Ajöken möken =)

Inga kommentarer: